Ag 90 frk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ag 90 frk

Salut din nou
    Eu nu ma laud cu loganul meu ca nu este de laudat...vreau doar cateva pareri...
    Il am de vreo 5 liun, este modelul Ambiance 1.4 din 2005 (coaja)...a fost 'bubuit' (are un lonjeron schimbat) dreapta fata si a facut taxi...nu toata varsta lui...
    Am cumparat-o cu proiectoare montate, gpl Tomasetto si folie neagra spate omologata...in rest nici o problema...sunt multumit de motor (n-a reusit sa ma faca un logan de 1.6 la liniutza ) nu bate nu troncane si am alergat cu aproape 160 pe gpl...deci eu zic ca este ok...am dat pe el 80 de mil...
    Acum parerile voastre...se merita sa tin masina daca a fost lovita? Si vi se pare ca am dat mult pe ea?

Daca ma hotarasc sa o tin o sa pun poze cu modificarile aduse...

pai pune poze sa o vedem
    sigpic

Comment

La bani care i-ai dat pe ia...cati km are,pune si u poze
      Logan PH2 - 1.6,16v
      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

la bani astea pica cam 2000 euro,eu zic ca se merita mai ales ca trage bine,sa ai noroc de el

Comment

mai multe deocamdata nu am...oricum mai este atinsa in cateva locuri si trebuie retusata...zilele acestea ma ocup de ea....tocmai acum am terminat cu ceasurile, am pus folie alba, am facut displayul sa fie negativ si am activat martorul de usi deschise...si mai e ceva...am descoperit ca placa de la ceasuri are si CB...urmeaza sa cumpar maneta cu buton pt CB
          O sa pun poze cu ceasurile mai tarziu..
          Attached Files

Comment

Km are in jur de 200.000...oricum motorul a fost refacut total...
            Si pozele sunt facute inainte sa o trec pe numele meu...

Comment

la cati km sa facut motorul,atunci nu ai treba un timp.

Comment

Spor la modificari!
                Domina ca sa nu fi dominat!

Comment

nu stiu...motorul este ok...
                  Cateva poze cu ce am reusit sa fac azi..
                  Attached Files

Comment

Bine ai venit, arata bine masina pentru varsta ei dar da-mi voie sa ma dau putin cu parerea... tu nu bati 1.6, poate te-ai dat cu d-astia de schimba in 4000 in forja sau "batrani" de fel, eu bat 1.4 chel standard cu o masina jumate iar 1.6 mi-o da o masina si putin si tot mai am de umblat la motor. Spor la modificari!
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Originally posted by aleXpeed View Post
                      Bine ai venit, arata bine masina pentru varsta ei dar da-mi voie sa ma dau putin cu parerea... tu nu bati 1.6, poate te-ai dat cu d-astia de schimba in 4000 in forja sau "batrani" de fel, eu bat 1.4 chel standard cu o masina jumate iar 1.6 mi-o da o masina si putin si tot mai am de umblat la motor. Spor la modificari!
                      Am uitat sa specific ca nu are catalizator si este resoftata iar 1.6 cu care am facut este stock + toba sport cica

Comment

Arata bine masina pentru km ei si banii care i-ai dat pe ea.
                        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

ms, o sa incerc sa o fac sa arate si mai bn ;)

Comment

bine ai venit si sa o invarti sanatos!
                            sigpic
                            http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

Originally posted by firiss View Post
                              Am uitat sa specific ca nu are catalizator si este resoftata iar 1.6 cu care am facut este stock + toba sport cica
                              Asa te mai cred, tu chel, resoftat si fara catalizator cu un 1.6 full option mai merge, asa da! Tot 160 merg si eu blana pe gaz, e limitata acolo, habar n-am ce sa zic, pe benzina merge mai tare iar cand o trec pe gaz scade la ~160-165. Oricum sunt multumit de viteza cu care poate merge pe gaz.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google