Ag 90 frk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da...schimba destul de mult aspectul....nu am dat nimic pe ea, am schimbat cuiva luminile la ceasuri si mi-a zis s-o opresc daca imi place

Comment

• Azi a primit un set de jante, ET38 si J7!
      O idee ce culoare sa le vopsesc?
      Attached Files

Comment

• gri sobolan ?
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• da..m.am gandit la un gri inchis...pe masina am doar negru si alb...cred ca as vrea mai mult albe

Comment

• spitele albe si buza neagra?
            AdY_JmL_2015

Comment

• si asta este o varianta...intrebare, exista primer pentru aluminiu? sau ii dau proma data cu grund?

Comment

• Salut firiss.
                Da, mai intai se da cu primer de aluminiu.
                Frumoase jante, sa le stapanesti sanatos!
                Buza sa fie polishata si spitele o culoare ( albastru, mov ar da super bine)
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Ms Christnacht!
                  Ar fi fost frumos cum zici tu, dar mai este atinsa buza in unele locuri, nu foarte rau...dar imi place sa fie impecabile! o sa le repar, apoi le vopsesc!
                  Sau ar mai fi o varianta sa iau la strung din buza 1 mm, dar nu stiu cat de bine ar fi si nu are rost sa ma complic!

Comment

• Salut, daca buza nu e atinsa prea tare poti incerca sa le repari singur, ca in filmulet cu o pila si apoi cu smirghel de la granulatie mare la mica. Eu am incercat pe niste jante asemanatoare cu ale tale si a functionat.

Comment

• Nu pot vedea filmuletul...zgarieturile nu sunt foarte adanci, am zis si mai sus, daca le pun pe strung sa ia 1 mm din ele cred ca ies!

Comment

• Imi cer scuze ca nu merge filmuletul, e prima data cand pun unul. Daca ai unde sa le faci la strung e mai bine , eu am muncit un pic la ale mele, pentru ca erau racaite binisor doua din ele.
                        Eu iti urez spor la treaba si astept sa le vad puse pe masina.

Comment

• stai linistit, probabil este de la browser-ul meu!
                          Multumesc, sper sa am spor si saptamana asta cred ca sunt gata! Culoarea o sa fie alb deocamdata sau buza neagra si restul alb!

Dar daca mai aveti idei...le astept!

Comment

• Am rezolvat cu buza jantelor...dupa ce le curat bine urmeaza si polish...si probabil spitele or sa fie albe sau raman asa!

Rog pe cineva care se pricepe la photoshop sa imi faca spitele albe! ms
                            Attached Files

Comment

• Felicitari pentru masina,imi place modul in care te-ai ocupat de ea.O singura sugestie daca imi permiti...renunta la suportul de numar spate,si fa-l clean.Pe alb,o sa arate super.
                              My ride: http://www.loganclub.ro/forum/dj_93_...an-t46927.html

Comment

• multumesc, suportul am vrut sa-l dau jos, dar nu mi se para ca da prea bine...pare prea alba!

Te referi sa fac clean ce?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google