Ag 90 frk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

are idee cineva de ce mi se da cd-playerul mai tare cateva minute apoi mai incet?

cred ca se intampla asta de cand am facut sa se inchida usile la o anumita viteza...are vreo legatura?

Comment

cine imi spune si mie va rog de unde pot lua + din interiorul masinii fara sa afectez nimic? vreau sa leg proiectoarele...imi trebuie un + direct si unul pe contact pentru releu....

Comment

daca i-a schimbat lonjeronul si nu are probleme la rulaj etc. atunci isi merita banuti
        sa o stapanesti sanatos
        numai bine!
        live to ride

Comment

Nu am mai trecut de mult timp pe aici...masina a mai "suferit" cateva modificari...dar daca ma ajuta vremea o s-o vopsesc...dupa Paste...bineinteles si ceva modificari la caroserie (scos bandouri, sigla, bad boy incerc,) am luat si oglinzi de prestige carora le.am montat semnalizari...o sa va tin la curent...

Comment

masina nu arata rau la cati km are !!! pune niste poze mai noi sa vedem ce ai mai facut! bafta!
            MY CLA

Comment

La exterior decat siglele negre si prelungire de bara din cauciuc...dar nu se vede...in rest oglinzi electrice, inchidere, alarma interna, martor si buzzer centura..si continua....
              Attached Files

Comment

la butonul din dreapta de la geam,ai cumva mufa de usb,si cum ai pus ledurile la oglinda,imi place cum ai facut pana acuma masina.

Comment

ar fi vrut sa fie o mufa usb...dar nu mai functioneaza...iar ledurile sunt puse cu ceva munca...date gauri de 5, leduri tot de 5, polizate incat sa nu iasa din suprafata oglinzii...oricum pe oglinzi am dat 70 lei, altfel nu ma bagam...acum astept sa.mi vina motorasele...si inca ceva..daca te bate gandul sa faci oglinzile asa ai grija unde pui ledurile sa nu incurce oglinda...la mine nu se mai misca pana la maxim spre exterior pentru ca atinge de ultimul led...

Comment

Colegii mei...un sfat...ce spuneti sa o fac clean? saptamana trecuta am inceput sa lucrez la ea...dar nu stiu ce sa fac...portbagaj clean, usi la fel, bari putin modificate si alba toata? ce parere aveti?:|

Comment

Exact asa. Clean de tot si fara proiectoare + alb in totalitate.

Comment

Wow ai planuri mari cu ea. Iti urez succes.

Comment

Multumesc!! Pai daca tot a venit vremea sa o vopsesc...eu m-am gandit sa las sigla pe portbagaj (mi se pare prea "goala" fara nimic), la bari sa ii iau cutele, gradele...bandouri nu, un bad boy mai finutz, fara sigla pe fata, stopuri si faruri innegrite, si fara semnalizatoare pe aripi!!!

Alte idei cum credeti ca ar da mai bine?

Si inca ceva...tot ce se modifica la ea este facut de mine
                          Deci sa vedem ce iese )

Comment

La spate ar arata bine si clean clean fara sigla .Daca tot o faci macar scoti tot. E alegerea ta. Si o bara de MCV ar merge. ;)

Comment

deocamdata nu mai am fonduri pentru bara..m-am gandit si eu la asta...dar cu alta ocazie

altcineva cu alte pareri? clean sau doar cu sigla? sau alte idei
                              Last edited by firiss; 16 April 2012, 16:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

are cineva idee daca se lipeste chitul cu fibra de bara? plastic...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google