Ag 90 frk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Clean poate sa arate si cu sigle dar sa aibe garda cat mai mica sau macar sa se cunoasca ca e lasata si cu jante cat mai frumoase. Clean nu inseamna neaparat totul jos de pe masina.
    Clean se refera la curat adica masina sa fie cat mai OEM dar cu mici modificari subtile. Deci orice ai alege tot frumos o sa arate
    Spor la treaba! Presimt ca o sa iasa inca un logan fitza
    Last edited by Christnacht; 18 April 2012, 19:42.
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

am dat amandoua siglele jos...problema este ca nu se lipeste fibra de bara si nu stiu ce sa ii fac sa unesc dungile de la grila

Comment

Vorbeste cu baietii de pe forum care au au grila unita si o sa iti explice, din cate am inteles eu in golul acela ain nevoie de grilele ( dungile ) din alta grila si abea apoi se unesc cu fibra si ce se mai face acolo!

Comment

cred ca o sa unesc cu o fasie de tabla prinsa in popnituri, apoi fibra, apoi chit cu fibra si dupa chit de finisaj...sper sa reziste

Comment

Nu o sa iti iese ca aspect ma refer, mergi pe la dezmembrari si vezi o bara praf numai cat sa tai bucatile de grila din ea si pe urma te descurci! Daca tot faci o treaba fa-o calumea pana la capat!

Comment

Bravo colegu !!! imi place de tine ca esti hotarat spor

Comment

Narcisuc20 - nu prea am cu ce sa ma deplasez la dezmembrari...nu am nici permis nici masina si sunt si in criza de timp...nu prea pot astepta

Bogdan20cj - ms, hotarat..dar sa vedem ce iese ca este prima masina care o fac...

La bandouri am pus un strat de fibra sa se astupe gaurile apoi am dat cu chit cu fibra...credeti ca o sa crape?
                Last edited by firiss; 19 April 2012, 15:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

O poza facuta azi
                  Attached Files

Comment

Astept pareri
                    Attached Files

Comment

Foarte frumoasa, vazuta live....
                      sigpic

Comment

multumesc domnule CIA ne mai vedem cand este timp

Comment

masina arata foarte bine.sa-i pui aparatori la aripi sa nu-i sara vopseaua.

Comment

salut foarte frumoasa masina..spor in continuare la modificari si sa ne tii la curent cu tot ce faci..

Comment

ms baieti, aparatorile sunt prin garaj...nu prea dau frumos, sunt tot albe...dar o sa vad ce fac!!!

Cred ca urmeaza o finala modificata, am pe la dezmembrari una sparta pe care incerc s-o modific...si cand dau toata toba jos clar o sa pice si catalizatorul

Comment

Cateva poze de ieri
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google