Ag 90 frk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut,a iesit bine,i-mi place dar vreau sa te intreb de ce ai taiat dungile atat de mult daca ai vrut sa le unesti,trebuia sa tai doar in jurul emblemei,bafta in continuare!

Comment

doar in jurul emblemei le-am taiat, bara din poza de care zici tu este cea din care am taiat 2 dungi sa ma folosesc de ele...o intrebare am si eu pentru tine....ai xenon pe masina?

Comment

OK,eu am crezut ca este bara ta,da am xenon pe masina,6000k.

Comment

ai idee daca farurile care le ai tu cu bec normal se vede ok noaptea?

Comment

pune niste poze mai clare pe lumina din fata/spate....sa vedem mai de aproape ce a iesit....Pune-i niste jante ca o sa arate bestial!
            MY CLA

Comment

cand o sa mai fac poze o sa mai pun...de jante deocamdata n-am bani, trebuie sa schimb mecanica...ulei, distributie.....vreau sa fac o finala sa scoata un sunet putn mai gros...si dupa vedem...

Comment

nu ar arata mai bine asa? ma refer la grila .. parca e prea mult alb cum e acu..
                Attached Files
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

m-am gandit s-o fac neagra...pavilion, grila si un sticker mare pe usi...

Comment

Farurile astea se vad bine doar cu xenon,am incercat la inceput si nu vedeam nimic,de fapt nici acum nu se vede ca si cu cele stock dar se vede,Pune lupe daca ai bani si e mai bine,eu nu gasesc lupe aici.Bafta!

Comment

ok, ms! tot cele stock or sa ramana

Comment

Arata bine masina Km are ca a mea )
                        Le ai cu vopsitul ;;)
                        Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

km are cam multi...dar merge!
                          Vopsitul....se putea si mai bine, dar tinand cont ca a fost prima masina facuta de mine si in curte...este ok data viitoare o sa iasa mai bine...

Comment

@friss..Cele doua poze atasate de mine sunt facute la barajul de la Maracineni?
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

nu, sunt facute pe Budeasa, ultimele 4 sunt facute la Maracineni

Comment

Cum ai facut semnalizarea de pe oglinzi? Imi poti da cateva detalii?
                                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google