Ag 90 frk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa pui numerele de inmatriculare pe spoilere fara carcasa de plastic, neagra.
    Dar daca face acest lucru, suruburile ce tineau suportul de plastic, vor tine numarul, asta insemnand ca va trebui sa gauresti placuta.
    Apropo, am vazut si eu poze cu spatele. Mie mi-ar fi placut mai mult cu un capat de toba, nu doua, si mai lat, cam cat gaura din spoiler.
    Ce ai ales tu acolo, vad ca nu se "pupa" bine.
    Last edited by VlaD2803; 26 February 2013, 22:10.

Comment

• a spus "sa-l faci clean", asta nu am inteles, probabil sa sterg dunga neagra de pe marginea numarului!

Si cine da gauri in numar le poate da pe litere apoi sa vopseasca suruburile negre sa nu-i sara in cap!

Originally posted by VlaD2803 View Post
      Apropo, am vazut si eu poze cu spatele. Mie mi-ar fi placut mai mult cu un capat de toba, nu doua, si mai lat, cam cat gaura din spoiler.
      Ce ai ales tu acolo, vad ca nu se "pupa" bine.

Ce am eu acolo nu este ornament...este o toba finala stock modificata, si stiu ca nu se "pupa" bine, dar pe vremea asta nici batut nu ma bag sub masina!

Cand vine caldura ori o modific iar cu tevi de inox, tot doua dar sa se "pupe" bine, ori o pun pe cea stock, mi s-a cam luat de zgomotul care il face cea de acum!
      Last edited by firiss; 26 February 2013, 23:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Sunt aproape gata maine le vopsesc
        Buza polishata iar culoarea gri carbon se numeste!
        Attached Files

Comment

• Pe cand poze cu jantele vopsite ? Imi place ce ai facut pana acum.

Comment

• Am terminat cu ele...sper doar sa reziste vopseaua..in rest sunt multumit!
            Attached Files

Comment

• Au iesit f. bine. Hai cu ele pe masina sa le vedem in "actiune"

Comment

• maine le pun si pe masina, am asteptat sa se usuce bine vopseaua!
                Promit poze

Comment

• Imi place cum au iesit! Acum trebuie doar sa o lasi pe burtica
                  Sa le invarti sanatos!
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• multumesc...sa o las..deocamdata n-am decat sa ii tai din arcuri! dar am inteles ca ies de pe flansa, unii spun ca ies altii ca nu!

Comment

• Nu face prostia asta sa tai din spire! mai bine o lasi asa cum e si cand o fi sa-i pui arcuri sport
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• ok, atunci astept pana ii iau arcuri sport! acum ma duc la garaj sa vopsesc etrierii si sa pun jantele
                        Revin!

Comment

• Asteptam sesiunea foto.

Comment

• de pe unde luati placile alea pentru ceasuri si luminitele ? ca as vrea sa le schimb bocciturile alea standard ca araca ca caca...si am mai vazut pe undeva ca si ceasul cu kilometrajul in loc de portocaliu este verde? aveti vreo idee?

Comment

• Cateva poze...altele cand o sa fie lumina afara

@rio - la ce placi te referi? leduri iti pot lua eu, zilele astea trec pe la magazin, dar trebuie sa le montezi tu!
                              Attached Files

Comment

• Arata f. bine. Fa niste poze si pe lumina. Bafta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google