Ag 90 frk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc! Da...cele de pe polita sunt ovale! Se aude ok

Comment

• Multumesc:d sper sa refac barile si capota:d

Comment

• cum credeti ca ar fi mai ok? Sper sa nu se supere colegii pentru pozele lor...lampa de origine cu geam aftermarket este facuta de mine...
        Attached Files
        Last edited by firiss; 28 May 2013, 19:28.

Comment

• Asta este cea mai normala la ochi si da chiar bine;)
          Attached Files

Comment

• De acord cu tine...dar o sa-i placa si lui nenea garcea) cred ca sar cel mai mult in ochi...

Comment

• Superba masina, pozitiile de pe faruri, GENIALE Felicitari.
              Cum a fost montajul boxelor de pe usi ? greu ? ai ceva poze din timpul montajului ?
              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Multumesc! Nu am poze din timpul montajului....dar daca te intereseaza sa montezi o sa dau una jos si o sa pozez
                In cateva ore au fost gata...nu este greu...

Comment

• si uite asa ai adus in atentia noastra un Logan , care la un momentdat a fost si taxi ;) Felicitari pt munca depusa si pt tot ce ai facut si probabil vei mai face in continuare . Oricum in Arges sunt printre cele mai frumoase Logan-uri . Mult succes si tine-o tot asa !!

Comment

• Multumesc pentru apreciere...o sa mai umblu putin pe la ea:d

Comment

• ce ai pus in faruri?ai ceva poze cu benzile de leduri?felicitari pentru munca depusa
                      Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                      Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                      sigpic

Comment

• Multumesc...in faruri am facut un pcb cu leduri de 5 mm...nu am poze :|

Comment

• Salut,ma intereseaza si pe mine niste detalii despre vopsitul farului doar in zonele care le'ai vopsit tu.Cum ai procedat mai exact..

Comment

• Salut...este destul de aiurea...trebuie dat jos geamul de la far, iar daca nu ai suflanta este destul de greu...apoi cureti de crom oglinda de la semnalizare si vopsesti, eu am dat si cu primer pentru aderenta mai buna a vopselei! Totul a durat cam o jumatate de zi..in cazul in care am avut suflanta

Comment

• Din ce am inteles dupa ce scoti sticla, farul se poate desface oglinda unde vine beculfata de partea cu semnal.Adica partea grea este de desfacut farul ca in rest e pistol cu apa.

Comment

• exact...iti ia mult timp sa desfaci farurile...apoi este usor ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google