Ag 90 frk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unul din pcb este gata:d astept sa vad cum o sa iasa cu ledurile puse:d
    Attached Files

Comment

• foarte tare

Comment

• multumesc! la stopurile pe led am renuntat...pentru ca momentan ma judec cu nenea garcea care m-a lasat fara talon pentru ca am leduri de culoare alba in pozitii )

Comment

• Nu era mai bine daca ii ziceai: N-am sefule talonu la mine! (chit ca iti luai amenda, dar ramaneai cu talonu)
          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• u are voie sa ia talonul pt bec alb...scrie clar in lege...
            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• de acord cu florin!ala era pus pe spaga..am gasit si eu unu care vroia sa-mi dea amenda 200 lei ca nu am numerele in suporti si iam zis ca sun la 112 pt abuz in timpul serviciiului ))
              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
              sigpic

Comment

• In lege scrie clar ca iluminare pe fata trebuie sa fie de culoare alba sau galbena , ...-n gura de hoti nenorociti.
                I changed her oil , she changed my life
                sigpic

Comment

• Pai de aceea am facut contestatie...a fost asa: mi-a cerut actele, a zis ca sunt ok, a dat ocolul masinii si a zis ca imi ia talonul pentru ledurile de la numar si pozitii, am intrebat de ce si a zis ca sunt leduri nu becurile cu care a venit masina iar celalalt coleg a zis sa ma lase in pace ca nu am nimic

Comment

• Nu ai putut si tu sa le opresti?
                    MY CLA

Comment

• Nu, ii spusesem ca le dau jos...dar degeaba...o sa le pun un buton...dar deocamdata as vrea sa dau masina...dar nu sunt hotarat

Comment

• Ledurile de la numar le ai montate in lampi?Daca da , a desfacut el lampile sa vada daca sunt becuri sau leduri in ele?

Comment

• Nu a desfacut nimic...dar a vrut sa ma faca si m-a facut...

Comment

• Am mai pus si alte leduri...sa-mi retina si plafoniera) si inelele de la aer cromate...

Si lasata de spate..doar)
                            Attached Files

Comment

• Am "decapitat" si eu arcurile...se comporta bine pana acum:d
                              Maine daca nu ploua sper sa-i fac pavilionul negru....si mai am ceva planuri...daca o sa am chef:d

Comment

• Tinand cont ca vopseaua nu a fost prea buna...a iesit ok
                                Attached Files
                                Last edited by firiss; 18 September 2013, 13:19.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google