Ag 90 frk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai vopsit-o cu spray-ul?
    Din ce se vede a iesit destul de ok.
    sigpic

Comment

• nu cu spray-ul...dar a fost vopseaua cam veche...
      da..a iesit bine, sa vedem dupa o spalare ;))

Comment

• nu era mai usor colant? daca te plictisesti de plafon negru? il revopsesti?
        sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• Am vopsit toata masina si ma impiedic de un plafon?

Comment

• Mi-am facut si azi putin de lucru...nu prea a iesit foarte bine, nu am reusit sa decupez chiar bine serigrafia...dar macar mi-am facut damblaua)
            Si am mai pus ornament la faruri:d
            Attached Files

Comment

• Am dat masina a ramas la fratele meu deocamdata! eu am luat un golf 4 diesel...dar fiind obisnuit cu loganul nu prea ma incanta asa mult!

Comment

• de unde ai luat ornamentul acela negru de la faruri?pune ceva poze cu noua achizitie,sa o stapanesti sanatos...te inveti tu cu ea

Comment

• 10 lei costa ornamentele de la faruri...nu cred ca se gasesc in comert!

era mai ok loganul....sincer!
                  a fost putin lovita...in rest e ok...are 131cp si e aproape full .. fara trapa si piele! rugina are putin la praguri...pentru ca a avut puse praguri de plastic..si a stat apa..noroi..
                  Attached Files

Comment

• Ce te nemultumeste la ea? Totusi una e cand era masina ta care stii cum a tras si cat a tras.
                    Te rog sa imi spui ce ai pus in spatele serigrafiei dupa ce ai taiat-o ca am si eu o serigrafie prin casa si mi se pare super buna ideea , daca nu te deranjeaza , desigur
                    I changed her oil , she changed my life
                    sigpic

Comment

• nu e neaparat ceva ce ma nemultumeste...una ar fi consumul...dar e si mare diferenta...

in spatele serigrafiei am pus o foaie transparenta...nu mai stiu cum se numeste

Comment

• Originally posted by firiss View Post
                        Tinand cont ca vopseaua nu a fost prea buna...a iesit ok
                        a iesit foarte bine spor

Comment

• spor la ce? nu mai am loganul....dar ma ocup de alta acum

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google