Salut,arata bine....CUM SA TAI MAI DIN ARCURI ? Si vrei sa ne minti ca e mai bine acuma?? Ca tot barca e.....cu 3 persoane atinge..?
RAL-uca Mea ..:)
Collapse
X
-
Frumoasa masinuta,sa o stapanesti santos !!!!!! Si bun venit!!Last edited by crististreulea; 28 March 2008, 12:10.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Originally posted by iooon_cug View PostSa te bucuri de ea...
apropo eu stiam ca nu e bine sa tai din arcuri......ai grija....cum targe motorasul cu cip???....se simte o diferenta sau...parca parca e alt ceva?
Comment
-
Originally posted by raduprov View PostTin sa va anunt ca azi am vazut masina live .. am trecut pe langa ea arata super .. deci super fain arata masinuta
Comment
-
Originally posted by kopatz View Post...de bine sa stii k sunt de acord cu tine in mare parte...nu este sanatos.dar nu am sesizat pana acuma ceva diferenta ma refer in sensul rau...si am facut de atunci cu ea in jur de 30 000 de km.In ceea ce priveste cipul...........mda e o diferenta foarte mare...parerea mea limitare undeva la 6500-6800 de turatii...trgae mai bine si parca si consumul a mai scazut....urmeaza sa pun filtru aer sport sa vedem ce va iesi....
In rau zici tu ca nu ai obervat nimika...,dar in bine ??? Ca dupa mine numai de rau imi vin in cap,de bine......duar aspectu....sigpic
Comment
-
Pai interioru e frumos dar sa fie in ton cu parerea masinii acum daca vrei sa fie mai "atragatoare" lasa-l asa cum iti place tie
te-am vazut ieri dar asa grabit abea am apucat sa zaresc numaru ... ca eram atent la restu frumusetii erai in mers .. la fel si euIts just a car ...
Comment
Comment