RAL-uca Mea ..:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

...cum spuneam mai devreme k vreau sa-mi schimb toba am si facuto...cu un Borla Powerfull.sunetul e mai frumos.sa vad acuma cum ii suporta gaborii
    Attached Files

Comment

Originally posted by RSX View Post
      Ce marca sunt gumele si cum se simte dpdv al stabilitatii 195-u fata de 185 si al confortului faptul ca talonu e putintel mai mare?
      ...gumele erau Pirelli...exact nush de care...dar le-am schimbat chiar ieri.Intradevar eu cum nu am nici servodirectie se simte...in primul rand volanul mergea mult mai greu..plus k din cate am auzit nici la directie nu este prea indicat(bucse,rulmenti..scurteaza viata lor)..in schimb am simtit o usoara schimbare spre bine in ceea ce priveste stabilitatea.Acuma am pe 185 Michelin.

Comment

Frumos loganu... poate ne intalnim cand ma mai duc la tara (langa Iernut) sa ne admiram tobele)
        ...de doi lei :p

Comment

...fratilor care e pe aproape cum e de ex:"raduprov"hai sa ne intalnim undeva.la o vorba...pana atunci dau o fuga jos la Tavi k Logan desfacut inca nu am vazut....sa vad ce face omulatzu ala)

Comment

OMULATZU???? Cum vine asta mai toate ca toate da e misto toba

Comment

Kopatz poate in weekendu asta imi faci cunostinta cu raluca si poate vine si tavi ..ne intalnim la iernut sau la auchan undeva un suc o vb una alta ;)
              Its just a car ...

Comment

Eu stiam ca exista tobe Borla si tobe Powerfull..nu..borla powerfull :| Sper sa ma insel..
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                  Eu stiam ca exista tobe Borla si tobe Powerfull..nu..borla powerfull :| Sper sa ma insel..
                  ...mh.las k ma uit si iti zic exact dar asa e stantat pe ea

Comment

Originally posted by raduprov View Post
                    Kopatz poate in weekendu asta imi faci cunostinta cu raluca si poate vine si tavi ..ne intalnim la iernut sau la auchan undeva un suc o vb una alta ;)
                    ...abia astept...numai sambata dupa 12 daca poti k lucrezpina la 11-11.30,. . .oare Tavi rezolva masinutza pana atunci...?

Comment

Sa speram ca o face .. si asteptam un filmulet cu masina ta .. cu toba .. ar fii chiar fain
                      da-mi un PM cu id`u tau ceva sa mai vb .. poate ne intalnim chiar vineri
                      Its just a car ...

Comment

...parerea mea arfi totusi sa ne vedem duminica...daca poti veni la noi la Promenada(la Auchan)daca nu mergem noi pana la Iernut..vineri muncesc toata ziua,sambata pana pe la 11-11:30.........ideal ar fi duminica...parerea mea,si poate gata si Tavi "avionul"

Comment

.....un mica secventa cu toba cum suna.....si da e Powerfull...numai fara Borla...scuzele mele!

Comment

. . .din pacate trebuie sa iau o pauza..fiindca RAL-uca sa internat la Dacia Servicecu urmatorul diagnostic:
                            -amortizor fata(schimbat)
                            -col.pipa bieleta stg.(schimbat)
                            -burduf plan.int.cu rulm.(schimbat)
                            ...

Comment

Imi pare rau .. asta e , oricum stim ca atunci cand iese de acol va fii ca noua si va zburda din nou pe strazi in treapa a 2-a cu 90 ;))
                              Its just a car ...

Comment

Oricum mai bine se aude un realitate nuu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google