Adica ? Ce vrei sa zici ?
RAL-uca Mea ..:)
Collapse
X
-
Am revenit dupa o mica pauza...a iesit si RAL-uca din service...mi-am schimbat arcurile si suspensia(nou noute)in schimb pretul ma face sa plang....mai am de asteptat putin dupa "limitator de frana"sau asa ceva k cica mi so gripat.....sincer nu stiu cum dar asta e.In rest merge brici...si continuam cu modificarile
Comment
-
..mi-am schimbat si usele...k deja ma deranjeau la ochi atita galben.si mi-am luat si o husa pt capota.si bineinteles suport nr cu Logan Club...uitati si cateva poze
Comment
-
Da da .. le am si pozele la mine in calc
ti`am zis sa faci si pe noapte cu proiectoarele si cu neoanele de sub ea sa vedem :P
sper sa ne intalnim joi ma mai duci o tura cu ea ca mor incet cand simt cum vibreaza sunetu de la borlaIts just a car ...
Comment
-
Originally posted by dorutz View PostArata bine ....o singura intrebare ....de ce ai puse centurile de siguranta ca doar nu ai avertizor sonor sa zici ca te enerveaza sunetu`
Comment
-
Mai tata, ti-ai prgatit un set nou de suruburi la masina? pt ca la cit de puternic merge muzica la tine (si de frumos,clar) nu mai ai mult si se dezmebreaza ;) glumesc.
I-mi place mult sa stii, merita banii pe care i-ai bagat pina acu in scule,ma refer la muzica.
Comment
Comment