RAL-uca Mea ..:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Adica ? Ce vrei sa zici ?
    Its just a car ...

Comment

Adica stiu ce vorbesc ca m-am dat cu masina aia mi-i tovaras omul asta

Comment

...mdap...forte corect....

Comment

Am revenit dupa o mica pauza...a iesit si RAL-uca din service...mi-am schimbat arcurile si suspensia(nou noute)in schimb pretul ma face sa plang....mai am de asteptat putin dupa "limitator de frana"sau asa ceva k cica mi so gripat.....sincer nu stiu cum dar asta e.In rest merge brici...si continuam cu modificarile

Comment

..mi-am schimbat si usele...k deja ma deranjeau la ochi atita galben.si mi-am luat si o husa pt capota.si bineinteles suport nr cu Logan Club...uitati si cateva poze
            Attached Files

Comment

Da da .. le am si pozele la mine in calc
              ti`am zis sa faci si pe noapte cu proiectoarele si cu neoanele de sub ea sa vedem :P
              sper sa ne intalnim joi ma mai duci o tura cu ea ca mor incet cand simt cum vibreaza sunetu de la borla
              Its just a car ...

Comment

...vedem ce facem Radule....is cam obosit ca azi am venit din Bucale.

Comment

Arata bine ....o singura intrebare ....de ce ai puse centurile de siguranta ca doar nu ai avertizor sonor sa zici ca te enerveaza sunetu`
                  sigpic

Comment

Arata mai sport masina asa .. mai agresiva .. stiu eu )
                    @Kopatz asteptam pozele pe timp de noapte .. si alte noutati ..la fel si de la TAVI
                    Its just a car ...

Comment

Originally posted by dorutz View Post
                      Arata bine ....o singura intrebare ....de ce ai puse centurile de siguranta ca doar nu ai avertizor sonor sa zici ca te enerveaza sunetu`
                      ...mda ,multa lume mo intrebat,raspunsul ar fi k le pun si le dau jos mult mai repede...si cum lucrez la Curierat trebuie sa cobor des,si de fiecare data sa dau jos sa pun inapoi iarasi e enervantasa ka acuma numai ma bag sub ea si gata...si gaborii nu au treaba )

Comment

Mai tata, ti-ai prgatit un set nou de suruburi la masina? pt ca la cit de puternic merge muzica la tine (si de frumos,clar) nu mai ai mult si se dezmebreaza ;) glumesc.
                        I-mi place mult sa stii, merita banii pe care i-ai bagat pina acu in scule,ma refer la muzica.

Comment

Ma omule vad ca nu ai pus nici macar o poza cu ce ai in portbagaj....,ca ai un adevarat "taraf" pe acolo nuu?

Comment

Are are .. + ca i-am zis sa faca niste poze pe noapte cu masina sa o vedem cu neoanele aprinse si alte chestii ... care nu le stim
                            Its just a car ...

Comment

Ms mult Tavi!............Donpedro stii bine ca nu prea am timp sa fac poze dar pt voi fac atita timp...

Comment

Asa asa, ca doar vreo doua minute iti ia ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google