Bine v-am regasit...Scuze k nu am mai postat dar nu prea am avut timp,am mai fost si plecat putin...Asta e....A-si avea o mare rugaminte la voi care poate sa-mi trimita 2 seturi de stickere ,k am vb cu " Keanureave"dar el de o luna le trimite si inca nu am primit nimik...Pls...Sa trimita careva daca are sau stie pe cineva care are
RAL-uca Mea ..:)
Collapse
X
-
..Si apropo era sa uit...Promit k pe maine mai pun si ceva poze......O intrebare de 10 puncte...:daca imi scot toba intermediara si cum nu am nici catalizator si cu toba sport ce sanse am sa ma aghete "Gaborii"...Daca are cineva scoasa sau a auzit cum suna sa-mi spuna si mie sa nu arunc banii pe geam sa scot si peste o sapt.Sa pun inapoi...............
Comment
-
Uitati si cateva poze cu taraful meu...Cum v-am promis.Mi-am pus si eu pleoape dar nu prea au iesit klumea
Comment
-
Merita sa le scoti .. Suna ceva mai tare kopatz si eu vreau sa o scot intermediara ... Acum ... Probabil ca te agatza .. Pe mine m-au agatzat in mures da mor lasat in pace
legat de folie .. La mine a zis ca nu`i omologata :-sIts just a car ...
Comment
-
Man iti trimit.. Dar atunci nu a mai ajuns la tg mures.. Persoana care trebuia sa iti aduca.. Si acuma mi-ai trimis PM si datele tale nu sunt complete si iarasi imi dai mesaje de pe numar privat si ma suni de pe numar privat.. Nu trimit daca nu am date de contact adica pe un numar sa sun.. Ca mi-au venit foarte foarte multe colete pana acuma inapoi..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Salut!
Noroc ca ai postat la Donpedro. Deja credeam ca nu sunt Tg Mureseni pe aici.:-)
Vad ca ai si tu folie deci intreb cam acelasi lucu. Unde ai pus-o? Omologare pe cea din fata ai? Ce transparenta are? Probleme ai avut cu politisti din cauza foliei? In certificat este trecut si folia din fata, sau pe acele ti-au montat pe propria raspundere?
Vin si cu poze numai timp sa am... (pozele deja sunt facute)
Comment
-
da da...s-a bronzat un pic doar a fost la Mare,cum reusesc sa fac ceva poze o sa le postez.S-a mai schimbat cate ceva la ea,atit exterior cat si sonorizare.Cum am un pic de timp liber fac ceva poze si le incarc,promit
astea le-am avut facute...deocamdata trebuie sa va multumiti cu atata
Multi se intreaba ca de ce am infoliat-o?..si pentru asta exista o explicatie,o sa va explic duminica
Comment
-
Cam astea ar fi:
Comment
-
Arata bine domnu...nu mai ai arcurile taiate?ca din poze cam asa pare.Multi km fara probleme in continuare.
Comment
Comment