Clar ca o sa se murdareasca(suntem in romania si panourile sunt albe)dar o sa incerc sa le intretin....
Tuning & Temperament B 48 DHR
Collapse
X
-
Bai fratilor ce va veni la toti sa va vopsiti panourile ba chiar unii si bordul albe?...nu se mai poarta ......arata nasol.......mai bn un negru mat cum am vazut de curand pe forum....sau alta culoare mai inchisa.....sincer nu-mi place......daca erau imbracate in piele alba mai ziceam...dar asa.....si cu timpul vopseaua aia o sa sara si o sa se cojeasca si uite asa iti faci de lucru.......imi cer scuze daca te-a deranjat opinia mea dar mie unul nu-mi place....ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
E super masina sa o stapanesti sanatos. Daca pot da si eu cu parerea--. Admisia face poc ca e din plastic nu motorul daca nu e reglata bine. Apropo de stopuri cand am plecat sambata de la miorita eram in spatele tau la semafor si se vedeau bine eu unu le-am observat ca se aprind dar asta nu prea conteaza pe ziua ci noaptea. Cine e sofer adevarat apreciaza distanta can franezi si nu se ia dupa stopurile lu altii ca daca nu ar functiona, sau nu se vad gata intra in tineMotorSport pentru 402ml.
Comment
-
Cine e sofer adevarat apreciaza distanta can franezi si nu se ia dupa stopurile lu altii ca daca nu ar functiona, sau nu se vad gata intra in tine
pai daia ba nene sunt stopurile obligatorii ca altfel ar intra toti in tine si tu in ei, si sa stai cu ochii beliti nu stiu daca poti
Comment
-
In primul rand felicitari pt modificarile facute ( pt curaj ) . Cu panourile ai avut curaj daca ne gandim ca nu multi au facut asta . Te-ai gandit la 2 dungi albe , paralele din fata pana in spate ? Ar putea arata bine .Si ar trebui sa schimbi si tapiteria pe usi , strica totul . Nu zic ca imi plac panourile albe , mie mi-ar fi placut negre dar e masina ta , tie sa-ti placa .
In al doilea rand il sustin pe Dsign , chiar nu ai dreptate . Vezi ca cineva mai sus a scris ca era sa-l buseasca pe altul pt ca avea unul cu stopuri fumurii si soarele in fata . Nu te supara , tie nu-ti pasa dar in situatii din astea te poate busi unul nevinovat care va trebui sa repare 2 masini . In trafic , indiferent de situatie trebuie sa fii cat mai vizibil .
Miezu si Fica , voi sunteti copii .Last edited by FLORIN77; 22 May 2008, 07:13.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Nenea florin sunt profesionist de la 20 de ani si in fiecare zi 8 ore le petrec intr-un camion de 19t care este autospeciala de interventii si merg 7 ore pe zi in traficul din bucuresti si crezi ca eu ma mai uit ce stopuri au uni sau atii. Eu nu ma cred mare si tare dar soferia consta in mai multe, soferia e o arta care o cunosc doar cei care profeseaza in categoria C sau C+E ORICUM LA MINE NU CONTEAZA CA LE AM PE TOATE de la 20 de ani. Acelasi raspuns e si pentru RSX (acura sau nissan?) un sfat pentru voi daca sunteti soferi-- incercati sa anticipati din timp cea ce vor sa faca ceilalti participanti din trafic si sa vedeti ca nu mai trebuie sa va luati dupa ce stopuri au sau daca functioneaza. Eu imi cer scuze dinainte daca va simtiti jigniti sau ofensati de mine dar eu vam dat un sfat si nu cred ca e mare dif de varsta inre noi florinele
Nu te descuraja miezule fiecare are gusturile sale daca ne-am face toti masinile la fel atunci nu ar mai avea personalitate.Si daca ceri un sfat tu tragi concluzia singur daca e bine si iti placeLast edited by Seba; 23 May 2008, 09:40.MotorSport pentru 402ml.
Comment
-
@fica, tot respectul pentru meseria ta, insa se vede ca nu esti profesionist. Nu compara utilajul de tzishpe tone cu conservele (cu turismele adica)
Uite un exemplu : merge miezu in fata utilajului tau, incet, chiar inaintea unui semafor, sa zicem...Miorita. Tu vii din spate, vezi ca-i verde, iti pastrezi viteza, te apropii de miez crezind ca el va trece de intersectie, dar... Miezu' isi vede gagica pe trotuar chiar linga semafor, trage brusc dreapta de volan, pune frina si tu te urci pe el. Poti sa fii soferul lui Peste, ca n-ai cum s-o dregi. Daca vrei si ai chef, te plimb o zi intreaga prin oras si iti arat cazuri "n" . Nici eu nu am comis-o pina acum, ca m-am ferit de astia cu stopurile facute la "basculanta" , insa asta nu inseamna ca ma voi feri intotdeauna.
Oricum, iti este cclar ca daca eu il lovesc pe unul ca miezu in spate, si-o fura big time la proces, nu? La politie vinovat este cel care loveste din spate, insa la proces, o ia in frigider. Sorry
Despre fetele de usi: eu n-as putea face fetel cu alb datorita mizeriei, stiindu-ma ca unul care nu fac curat prea des prin masina (din lipsa de timp si din lipsa de spalatorii ca lumea) . Totusi, mi-ar placea sa am interiorul bleu cu alb.
Succes miezule.
Comment
-
N ai cu cine ba...Niste tarani.....
Si mie mi plac scenariile filmelor americane design dar sa fim seriosi..In fine fiecare cu conceptiile si mentalitatea lui multumesc oricum
nu mai posta consecutiv! ai 10 minute sa-ti editezi propriul post. foloseste butonul "edit"Last edited by Seba; 23 May 2008, 09:44.
Comment
-
Mai, asa cum am mai zis, fereasca cel de sus sa ai evenimente... Nu doresc nimanui... Singura mea problema va fi in momentul in care eu nu voi fi in stare sa vad la timp o frina dintr-un stop fumuriu, ca pentru cel lovit procesul va fi unul costisitor. Atit. In rest, sa stii ca nici stopurile de la Audi A8, cele cu leduri, nu se vad prea bine cind ai soare puternic in spate, daramite... Mai e un inconvenient: cum treci granita spre Occident cu asa ceva, cum trebuie sa te pipai in buzunar. Aviz amatorilor
Off topic:
Deci sa inteleg ca faza cu "gagica lui Miezu" exista doar intr-un scenariu de film american?
A, si e Dsign, nu design, si nici macar n-am ID-ul fumuriu :PLast edited by dsign; 22 May 2008, 19:36.
Comment
Comment