@Miezu-Sunt curios daca ai stabilitate mai buna mai ales in curbe cu arcurile pe care le-ai montat.Si implicit daca suspensia nu este prea tare pt. gropile din drumurile romanesti?
Tuning & Temperament B 48 DHR
Collapse
X
-
Stabilitate sincer e diferentza mare(eu ma risc si putin mai mult in viraje si sincer se cunoaste si cred ca e una din cea mai buna investitie in masina suspensia)p viitor vor urma jante p 16" albe spitate amortizoare sport...nu este chiar f rigida(sau poate doar m am obisnuit eu)
Comment
-
Pentru cei care vreti sa va faceti stopurile negre (la fel si pt cei care le-ati facut deja) aveti in vedere faptul ca din partea mea veti dobindi multa carne daca va vad in trafic. Daca nimeriti in fata mea, feriti-va ca va lovesc, sa va invatati minte sa mai afumati stopurile. Cine mama naibii vede ca pui frina ziua ?
Macar, miezule, nu le-ai facut cu lac transparent, le-ai facut direct cu vopsea dupli, de roti !!! RUSINE
Cica tuning si temperament... Pacat de ideile tale cu turbina. Sa nu te miri vreodata daca vreo RABA obosita o sa te faca praf din spate, sincer nu-ti doresc asta, imi doresc sa ne vedem sanatosi cu orice ocazieLast edited by dsign; 15 March 2008, 21:13.
Comment
-
Sa stii ca eu n-am zis cu rautate... De-o fi vreun meserias cu vreo gunoiera, obosit dupa o zi de umblat printre blocuri, care nu-ti vede stopurile, ala esti, Doamne fereste. Nu incerca sa te convingi ca se vad, ca nu tine. Vopseaua neagra e vopsea neagra si cu asta basta. Fii pe faza cind ajungi acasasi deschizi frigideru', sunt destui care iti baga carne... N-am nimic cu tine, am ceva cu ideea de a innegri stopurile, atit. Eu pentru asta te-as lasa fara carnet (nu mult, o saptamina) sa fie invatare de minte. Unii se chinuie sa construiasca stopuri cu cite 100 led-uri, sa se vada bine cind pun frina, iar altii isi bat joc de viata lor si a altora, vopsindu-si stopurile. E drept?
Scuza-ma pt vopseaua Dupli pt roti, dar asa pare din poze. Oricum, tot neagra e, tot estompeaza vizibilitatea :P
EDIT: Cum naiba stii colegule ca se vad bine, ai stat in spatele masinii in timp ce puneai frina ?
EDIT: Aaaaa, e "Dsign", nu "Design" ;)Last edited by dsign; 18 March 2008, 01:00.
Comment
-
Ma bag si eu in seama, chiar acu' cateva zile era sa lovesc pe unul la Vatra Luminoasa. Aveam soarele in fata si el stopurile innegrite. Stiti cum e in Bucuresti cum toti se grabesc sa prinda verde si accelereaza si e foarte important cand se aprind stopurile trebuie sa o calci. Am avut noroc ca am tinut distanta cat de cat... Asa ca si eu sunt de parere ca mai mult pot produce accidente, decat ca sunt stopuri faine.
Comment
-
Fa-ti masina cum vrei tu, si vino la intalnire sambata, sa o vedem pe viu...ce zici?...uite aici http://www.loganclub.ro/forum/intaln...a-t4411p4.html
Comment
Comment