Tuning & Temperament B 48 DHR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Voi despre ce vorbiti aici? Topicul ar trebui sa fie o prezentare de masina. Stopurile vopsite se discuta aici
    @miezu: mai usor cu limbajul, ai avut cateva "scapari"
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by miezu View Post
      Vrei poze dar u esti in new york !:-)))))

De ce este aiurea ca este diferit de ce iti place tie si de gusturile tale?Poate mie asa mi a placut sa l fac...Total aiurea!
      e opinia mea, si ar trebui sa fii indiferent fata de ea... Ma bucur ca tie iti place, doar deaia l-ai facut asa... sa ai parte de ea... Apropo sunt din Resita... Insa poze vreau sa incarci pe thread-ul tau sa ne arati cum arata mai bine

Comment

Scuze "csebalyn" ca am deviat de la subiectu "stopurile fumurii" dar mai sus se fac diferentieri de varsta si anume - unii sunt prea maturi si unii sunt copii. Cea ce am afirmat eu scrie mai sus in postul 71 : "Eu cred ca daca avem cu totii aceiasi pasiune nu conteaza varsta. Pasiunea nu are limita de varsta" + o completare
        MotorSport pentru 402ml.

Comment

Oofff....Nu va puteti abtine na bine, continuati cum vreti voi, dar nu uitati ca sunteti pe un topic de prezentare a unei masini
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pt miezu: spoilerul fata e de opel astra, nu?Parca si masina e opel(cel de la avatar). Daca e ala, in relitate arata aiurea de tot, e supradimensionat, cel putin pe opel.

Comment

Salut miezu,buna miscare cu albul din interior,sa te bucuri de ea. Pe amea ai vazuto??

Comment

Poza de la avatar pentru cine nu si a dat seama este facuta in photoshop!
                nu,nu am vazut o Tavi72.

Comment

Miezule..Cumva vineri seara erai oprit de politie pe pod la Afumati sau te-am confundat :|
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Da pune odata poza marita aia care ai lucrat-o in photoshop ca sa vedem minusuri si plusuri

Comment

Da Thejock3r eu eram din pacate...Am ramas fara talon!
                      Attached Files

Comment

Ti-am zis si la intalnire imi place mult cu se aude motorul.Super trareaba!
                        Faza cu stopurile este cu dus si intors.Atat timp cat se aprinde lampa din luneta ar cam trebuii sa dea de inteles celui din spate de intentiile tale.
                        Ce spui te bagi la CONCURS?
                        EX : + =

Comment

Sa vedem in ce conditii se desfasoara

Comment

De stopuri sincer m am cam plictisit sa tot discut las p alti sa o faca.

rog un moderator sa mi lipasca cele douo posturi.Multam

Comment

Pe ce motiv ai ramas fara talon?

Comment

Anvelope 195 maxim p talon 185!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google