Tuning & Temperament B 48 DHR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se super-merita, mai ales ca nu mai facea zgomotul specific discurilor Valeo si nici nu se mai ducea asa repede. Macar n-ai pus si tu mai mare, de 1.6?

Ce include kitul? De unde l-ai luat?
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• RROAD EMPIRE: eu am dat 360lei pe(disc rulment placa) daca puneam sport dadeam atitia bani doar pe disc...Restu ce faceam?(e cam 10 mil placa) c zici e diferenta de la 1400 lei la 360 lei?

dsign: nu se potrivea de 1.6 am incercat (noroc ca mi la-u schimbat la PIESE AUTO)

Comment

• Originally posted by miezu View Post
        @dsign: Sachs Racing pe logan 1.4?Cred ca glumesti sa dau 130 euro pe kitu ala (nu ca nu ar merita kitul,dar nu merita lighianu)
        discul la-m polizat dupa 3 4 minute de bourn out ...
        miezu pai nu eu am scris ca kitul costa 130de euro! Ci tu;)

acuma spui ca e 400 de euro. pai hotarestete
        Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Scuze( ma refeream la disc) ...

Comment

• Dar cit o tinusi bre in figuri, ca eu i-am dat la a mea o gramada pina acum (am explodat Montanele in felul asta) si ambreiajul se incapatineaza sa functioneze. Bine, fluiera el nitel la rece, dar merge... Am 90k km
            _

sigpic

Comment

• La ce frizerie ai fost cu discul ?

Tu ai probleme cu piciorul drept, ai ticurii nervoase ceva ?

Sau masina are probleme ca e nebuna rau ? , Duo si tu la psihiatru ca ma inebunit aia (sti tu cine), ca ce iai facut; ca ia uite cum se duce; ia uite la speriat pe ala cu golf 5, mi-a facut capu triunghi ce il aveam eu patrat dinainte ;))

JAFU MEU CU STEROIZII :

MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Nustiu care este problema (eu cred ca masina este o bestie)....

Comment

• Bre, din cite am vazut, picioarele n-au nimic... Capul cred ca are ceva...
                  _

sigpic

Comment

• Catre Dsighn
                    Si pe mine ma enerveaza smecherasii cu folie sau vopsea pe stopuri dar nu incep sa ai fac intoate felurile(si masina lor va fi busita).
                    Daca vrei sa fi corect fata de ceilalti incearca sa le explici si tu altfel.
                    De ex: Ai o masina frumoasa colegu dar sa stii ca ideea cu vopsitu stopurilor nu e buna din 'n' motive(nu se vede cand semnalizezi ziua,nu se vede cand franezi ziua,nu se vede nimic ce faci ziua este ca si cum ai merge fara iluminare spate deci...Este extrem de periculos si pentru masina ta si pentru masina altora)

Si pun pariu ca o data vopsite el nu mai are ce sa faca!
                    Mai bine hai sa punem toti forumisti cate 1 leu si sa ai cumparam baiatului de ziua lui 1 stop cu led din metro de ex,si punem pariu ca o sa il cumpere singur pe celalalt?

Comment

• Kelemen@ despre cine este vorba mai exact ?

Comment

• Salut domnu...Super masinutza....
                        Pune please ceva poze cu filtrul de aer sa vedem cum lai montat
                        Bafta

Comment

• Asa stopuri belea, cum le-ai vopsit in rosu, galben si alb ? Sau e folie?
                          Oricum e bine daca se vad ca nu mai intru in spatele tau cand mai facem artificii pe afara , stii tu : vin cu viteza din spate si pui frana si eu nu vad stopurile de frana aprinse si intru in tine , ca eu asa stiu sa conduc "ma iau dupa lumina stopurilor sa vad daca franezi sau nu" ;))
                          Mai am o intrebare.....
                          E cumva verisoara in bluza albastra ?
                          Cu capul de pe umeri stiu sigur ca nu ai probleme ca mai sus nu se specifica care din ele
                          MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Faine poze ai facut la bran cand ai fost pe la noi pe aici ?
                            sigpic

Comment

• Stopurile sunt stock , presupun ca sunt din urma opririi tale pe podul de la Voluntari Arata mai frumos asa !
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google