Tuning & Temperament B 48 DHR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dorutz: duminica am fost, frumos la voi!

Comment

• Fica@ cu diluant,
      probleme cu "capetele" nu am de nici un fel,poate altii au..
      da...Verisoara!
      Attached Files

Comment

• Marfa rau de tot.....Stopurile, si ma bucur ca nu ai probleme
        MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Miezu nu mai esti miezu daca cedezi la placerile altora.

Comment

• Paulic@ nu m-am luat dupa nimeni cu nimik(daca este vorba despre stopuri le am facut "stock" pentru a putea sa mi iau talonul inapoi"retinut pentru alte dimensiuni ale anvelopelor")

Comment

• Asa Miezu, ignorai pe carcotasi...Cand au o problema, in cazul de fata cu capul, nu o observa la ei, o observa la altii...nu lasi lampile stock, nu?
              Last edited by felixb; 11 June 2008, 18:44.
              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Multam felix,nu nu o sa le las stock dar nici negre si nici nu mi iau din metro sau mai stiu eu d unde (o sa fie custom made).

Comment

• Te invit la o sedinta de brainstorming, am niste idei, am vazut in niste reviste... Adu-mi aminte simbata...

Cred ca am suparat tare pe cineva pe topicul tau, miezule, ca m-o facut mirlan pe privat... Nici macar nu s-o semnat lasul... Posibil vreun nene care nu stie de gluma.

A propos : sper ca n-a luat nimeni in serios ce-am zis mai la deal cu capu', fu o gluma...
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Dsign:cine si a dat seama ce caracter si glume ai te lasa in pace...
                    de stopuri vorbim sambata daca vi, eu sigur o sa vin..

Comment

• Scuze ca n-am venit, dar am baut de dimineata bine... Ne vedem seara pe kiseleff
                      _

sigpic

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                        Pentru cei care vreti sa va faceti stopurile negre (la fel si pt cei care le-ati facut deja) aveti in vedere faptul ca din partea mea veti dobindi multa carne daca va vad in trafic. Daca nimeriti in fata mea, feriti-va ca va lovesc, sa va invatati minte sa mai afumati stopurile. Cine mama naibii vede ca pui frina ziua ?

Macar, miezule, nu le-ai facut cu lac transparent, le-ai facut direct cu vopsea dupli, de roti !!! RUSINE

Cica tuning si temperament... Pacat de ideile tale cu turbina. Sa nu te miri vreodata daca vreo RABA obosita o sa te faca praf din spate, sincer nu-ti doresc asta, imi doresc sa ne vedem sanatosi cu orice ocazie

mai exista shi stopul ala suplimentar la luneta care este destul de vizibil... Plus ca problema se poate rezolva rapid cu cate 2-3 leduri superflux puse pe fiecare stop...
                        sigpic

Comment

• Ledurile superflux n-au nici un efect, nici macar in lampile nevopsite, daramite dupa ce le innegresti...

Sunt gata sa fac demonstratie cu beco-leduri cu cite 5 leduri superputernice, multichip, mai puternice decit uperfluxurile.

Am de vinzare, de asemenea, beco-leduri pt triple pozitie/frina, fabricate cu 20 superfluxuri DUBLU-chip, si nici astea nu fac treaba mult mai buna ca becurile.

Deci ledurile sunt nule fara lentilele corespunzatoare.

Iar stopul suplimentar, hmmm. Nu inteleg de ce sustineti ideea de vizibilitate proasta cu astfel de motivatii. Prefer ca cel din fata mea sa-mi sparga ochii cu stopurile lui de frina, decit sa ma fac gramada in el cind opreste la o trecere de pietoni.
                          _

sigpic

Comment

• Dsign nu pot sa cred ca nu ai condus niciodata in spatele cuiva care nu avea deloc stop pe frana !!!!!?!

Arta sofatului nu inseamna doar sa conduci tu regulamentar inseamna sa pti prevedea,intui si anticipa ce se intampla in traficul din jurul tau la 360'. ;)
                            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• In sfarsit, bine ca inafara de mine mai exista artisti in sofat pe forum care nu se iau dupa stopuri sau dupa alte prostii care le fac unii in trafic.
                              Felicitarile mele "road empire"
                              MotorSport pentru 402ml.

Comment

• He he, voi meseriasilor, ce va mai place sa va umflati in penisoare... Normal ca am condus in spatele multor cazane, care nici lampi nu mai aveau, darmite sa si functioneze Totusi, nu va doresc o situatie extrema. Nu va doresc sa va grabiti catre spita cu sotia dvs. In dreapta, cu apa rupta si sa dati peste un sofer imprudent, care face manevre haotice cu o masina necorespunzatoare... Chiar nu va doresc.

@fica, a mai zis cineva inainte, daca tot ai impresia ca poti "citi" si intui orice manevra a colegului de trafic, de ce oare s-au mai inventat stopurile, ba chiar le-au facut obligatorii?

Sa inteleg ca sunt pe un forum care promoveaza NERESPCTAREA CODULUI RUTIER? Ma scuzati dragilor ca intervin in lumea voastra , a meseriasilor, a celor nascuti cu "covrigul" in brate, iertati-ma ca m-am ridicat pina la virful nasurilor voastre cu ideile mele demodate care respecta codul rutier.

Din cauza unui "meserias" de taximetrist (pe care daca nu-l evitam, il bagam la puscarie ca-i omoram clientul) a trebuit sa trag de volan si am intrat intr-un refugiu. A rezultat dauna totala la masina de atunci si o mica zgirietura la mine.

Poti fi oricit de meserias, la un moment dat tot apare ceva imprevizibil. Nimeni nu este invincibil, nimeni nu este stapinul soselelor, iar soselele nu sunt facute numai pentru "meseriasi", draga Fica.

Inca o data, ma iertati ca va intrerup mirobolantele incursiuni in magica lume a soferiei fara de lege si va atrag atentia asupra unor nimicuri din Codul Rutier.

Ce vreau sa spun draga Fica : nu toti sunt la fel de buni soferi ca si tine.

Ia urmatorul exemplu : sunt smecher, vopsesc stopurile cu albastru, ca sa dea bine la masina albastra. Gonesc prin oras la figuri, ca doar am evacuare REMUS si jante de raliu, sunt tare, ce sa mai... Crosetez benzile si la un moment dat, frinez ca sa opresc la o trecere de pietoni plina... Un sofer obosit, care vine de pe un drum de 6 ore, se intoarce si el de la mare cu familia, nu-mi vede stopurile alea vopsite si pentru ca e deja intuneric afara si e obosit, nu intuieste ca eu am oprit brusc, ca deh, am si frine TAROX... Se face praf in mine, ma da cu capul pe spate si-mi rup gitul... Pac, am murit din cauza ca sunt smecher si mi-am facut stopurile albastre. Ce bine daca la volanul masinii de familie era unul ca Fica... Dar nu toti sunt soferi experimentati ca Fica

Si ca sa-mi intelegeti interventia: PAZITI-VA VOI, ca nu intotdeauna exista un Fica pe linga noi care sa ne pazeasca si sa ne intuiasca manevrele. La cum se dau acum carnetele, cred ca nici cu tancul daca mergi pe strada nu poti fi sigur...
                                Last edited by dsign; 16 June 2008, 00:33.
                                _

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google