Si inca o data: DE CE sustineti aberant ca e ok daca cel din fata nu are stopuri? De ce imi puneti la indoiala calitatea de sofer? Eu macar am trudit pentru carnetul meu, am invatat o vara intreaga pentru el, l-am luat din prima fara spaga, fara pile... Chiar credeti ca sunt asa de varza la volan? O sa fac un topic special pentru asta...
Tuning & Temperament B 48 DHR
Collapse
X
-
-
@dsign.....Mare dreptate ai ....
Atunci cand zice unu` altu` ca nu se uita la stopuri inseamna ca se deplaseaza la distanta fata de cel din fata si cu vitezsa redusa......Nu veniti cu basme ca voi pe la 80-100 stati la 1 metru de cel din fata si nu sunteti atenti si la stopuri ca nu va cred )sigpic
Comment
-
Masinile au stopuri obligatorii doar pentru soferii aia gen taximetrist (toti prostii si puturosii fara munca sau facut taximetristi) si pentru itp
Am vazut ca ai semnale aripa albastre, se vad ? Ca eu ma uit si la alea cand dau altii semnal.
Un sofer adevarat ca mine sau "stapanul soselei" cum ai zis tu, nu se urca niciodata obosit la volan.
Ala care se urca la volan obosit si se crede zmeu cu familia in masina e un tampit.
Eu stiu ca tu mai auzit atunci la farfurie cand am carait a doua dar sa sti ca nu a fost eroare de pilotaj, mi-a cazut pedala aplicata pe ambreiaj, martorii sunt ceilalti care erau cu noi.
Nu trebui sa ma salti in slavi ca sunt bun sau foarte bun, am atestate care o dovedesc.
Majoritatea si-au luat permis de conducere sa nu mai mearga cu transportul in comun, stiai ca pentru categoria asta sau inventat asigurarile obligatorii ?
Eu doar ma amuz cand vad "greseli" la altii care eu nu le intampin sau sa depind de ele.
Sa auzim numai de bine
PS- miezu nu mai are stopuri negre vopsite, sunt normale. Asteptam "custom made" cum sa laudatMotorSport pentru 402ml.
Comment
-
nu stiam de faza cu ambreiajul... N-am observat. Acum ai zis-o, na!!!
Nea Fica, n-a pus nimeni la indoiala abilitatile de pilotaj, nici ale lui Miezu si nici pe ale tale. Problema cea mare vine chiar din faptul ca multi posesori de B au carnetele luate pe pile si spagi si habar n-au sa mearga drept, darmite sa mai si semnalizeze cind schimba o banda.
E, pentru asemenea exemplare exista stopurile de frina luminooooaseee, cit mai LUMINOASE! Mie nu mi-ar conveni sa-mi loveasca un dobitoc din asta cazanul, ca numai eu stiu cita plimbareala e s-o repari... Si n-ar fi nimic, dar nu se poate repara perfect, mai ales o lovitura in spate. O sa va arat eu zilele astea ce inseamna stopuri custom, facute de mine, concepute de mine.
Comment
-
Ca tot am promis, va arat pozele cu niste stopuri unicat, la care am lucrat vreo 3-4 luni. Sunt construite cu multa truda, 300 leduri superflux, tot atitea rezistente, si nu in ulimul rind, cu ajutorul Monicai.
Am poze cu pozitia, pozitia+ semnal, semnal.
Sa nu uitam, masina a trecut ITP-ul cu astfel de stopuri, oricum nu le mai poate da jos ca sunt integrate in masca spate. Sa nu neglijam faptul ca noaptea, masina este vizibila de la cel putin 2km distanta, pe incercate. Sa nu neglijam faptul ca ledurile de frina se aprind instant, la fel ca si cele de semnal.Attached Files- CIMG3050.JPG (1.15 MB, 102 views)
- DSC02439.JPG (457.9 KB, 92 views)
- HPIM2617.JPG (515.3 KB, 104 views)
- Imag016.jpg (350.8 KB, 92 views)
- Imag076.jpg (503.1 KB, 110 views)
- IMG_0237.JPG (1.00 MB, 86 views)
- IMG_1138.JPG (657.7 KB, 67 views)
- P1120222.JPG (196.5 KB, 71 views)
- P1120418.JPG (163.8 KB, 114 views)
Last edited by dsign; 16 June 2008, 12:19.
Comment
-
Octavian___30@da mi la m facut singur la mine in garaj
eu sunt de parere ca ar trebui sa o lasam balta cu stopurile vopsite(sa u aprins prea multe discutii care nu prea si" au rostul)
dsign@ceva de genu vreau sa mi fac si eu cum are berlina din poze
Comment
-
Fata nu ne intereseaza, ideea era sa va arat cum se fac niste stopuri aparte si care sa si functioneze corect.
Masina e vinduta.
Miezule, e problem tata... Eu unul n-am reusit, desi m-am chinuit nitel. Poate punem cap la cap niste idei.
Comment
-
Aaa, copilu', pe vremea cind ne luam noi carnetele, nu exista decit Dacia 1310 sau Cielo si Tico. Atit isi permitea romanul de rind. Ce spui matale acolo este gindirea unui adolescent pentru care strugurii sunt acri. Respectiva Dacie pe care ai vazut-o este privita cu destula admiratie in comunitatea tuning din Romania. Principalele chestii laudate sunt caroseria "shaved", stopurile, muzica. Pozele cu masina respectiva sunt aici deoarece am vrut sa le arat colegilor cum arata stopurile.
Discutam in alta parte despre ea daca vrei...
Comment
Comment