si undercar? bine ai venit
GoLanuL Meu
Collapse
X
-
-
Originally posted by DSL View Postsi undercar? bine ai venit
@champion : inside e stock in afara de ledurile din bord , ledurile dupa plafon si consola centrala acoperita cu autocolant negru , o sa pun cateva poze maineNe place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
@cmd : da tot asa cheala , dar pana acum am pus
1. subwoofer +statie
2 . autocolant negru pe consola
3 . lumini bord +plafon + numar spate + interior portbagaj
4 . senzori parcare spate
, urmeaza multe altele printre care se numara : xenoane , geamuri electrice fata , deschidere portbagaj din buton interior , jenti si sa vedem pe viitor incet incet sa vor face toate aceste enumerate mai sus .Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
Nope, nu trebuie sa schimbi farul. Farurile pe care le ai acuma trebuie sa le dezlipesti sticla de pe ele. Nu zic ca este usor, eu am muncit cateva ore ca sa dezlipesc sticla. Ai nevoie de un pistol care sufla aer cald, eu l-am reglat la 230 grade celsius, muulta rabdare, o surubelnita lata si inca doua maini care sa te ajute. Crede-ma, am avut xenoane cam un an si stiu ce zic cand zic ca lumina de la lupe este de zeci de ori mai buna decat cea de la instalatia xenon montata in farul de logan. Este prea mare oglinda, lumina nu este focalizata, face lumina in fata masinii de te orbeste si pe tine, ce sa mai zic de cei care vin de pe sensul opus.sigpic
Comment
Comment