Sm-81-fly

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ce kit de cabluri ai luat pentru subwoofer?
    de 10mm sau 20mm ? cablurile le-ai tras pe langa usi ? pe langa chedere?
    sa il stapanesti sanatos
    sigpic

Comment

kit de cabluri de 8.2mm cu conectori auriti. Alimentarea pe sub mocheta pe langa pragul din stanga, semnalul de la cas. tot pe sub mocheta, pe langa pragul din dreapta.
      sigpic

Comment

Conectorii AURITI is baza.
        BMX DIN SATU MARE
        SM 96 ADY

Comment

Mah, io doar am tradus ce scria pe cutie ))))) Ca-s din her suflat suflat cu ceva auriu, asta ii alta poveste )
          sigpic

Comment

Daca vrei sa schimbi cablurile, sa mi le dai mie sa imi fac dintii aurii ca sa fiu si eu cool
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

pe urma faci tu contactele acolo in portbagaj, cu dintii? ))) vezi ca scutura cam tare :P
              sigpic

Comment

Pai iti iei contactori noi, ca nu imi stric eu dintii auriti cu amplifuri si woofere
                sigpic

Comment

Cea mai recenta achizitie, suportul de ochelari pe care l-am montat la intalnirea LoganClub Satu Mare din 22.04. suport in care nu imi intra ochelarii de soare dar ii bine ca il am acolo )). Iar in a 3a poza ochelari de soare D&G, armani, versace (alegeti ce vreti voi, oricare din variante, accept si altele ))), un accesoriu necesar pe timp de vara.
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

sal folosesti sanatos...
                    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

cam incarcata masina dar frumoasa...bine ca numai ai fusta aia in fata...misto lupele
                      AdY_JmL_2015

Comment

cu ce e asa incarcata masina?...

Comment

Lori, in ultimul timp daca nu e clean vad ca nu mai e frumoasa
                          sigpic

Comment

intrebarea era pentru (icstrem_no1)..zicea ca e cam incarcata astept sa-mi spuna cu ce?

Comment

Mie personal nu mi se pare foarte incarcata, chiar incercam sa nu o incarc cu tot felu de inutilitati. Posibil ca tatuajul de pe lateral o face sa arate mai incarcata, dar la ala nu renunt ). Mersi de laude, mersi de critici, toate sunt binevenite, doar asa se nasc idei.
                              Astept in continuare idei si sugestii, nu de alta da vine vara, vreme frumoasa, plictiseala ii mare...si imi place sa mesteresc una alta.
                              sigpic

Comment

Stai linistit ca nu e prea incarcata Arata foarte bine
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google