Niste poze mai clare cu cele mai recente "achizitii". Si cum oricum voiam sa pun leduri si la butoanele de la aeroterma, acum chiar voi fi obligat sa fac ceva deoarece de sarbatori am ramas fara lumina la ele, asa ca este ocazia perfecta sa achitionez si eu placa aia cu leduri si dupa aia toata consola va fi cu leduri. Pe viitor ma bate gandul sa fac interiorul negru (fete de usi, plafonul etc.) si nu prea am idei sum sa le fac. Am citit pe aici ca altii le-au vopsit, dar nu prea stiu ce sa zic, oare o sa tina vopseaua pe fetele de usi? Astept pareri si idei :P.
Sm-81-fly
Collapse
X
-
A trecut ceva vreme de cand n-am mai muncit la masina, dar am reusit in sfarsit sa ii pun folii omologate pe geamuri. Am facut cateva poze, dar voi reveni cu altele mai clare. Ultimele 3 poze sunt inainte de infoliere, dar imi place mie cum arata in pozele alea ).Attached Filessigpic
Comment
-
O completare la postul lui DaniD http://www.youtube.com/watch?v=dih729_02oMsigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Si, avem acum o suma rotunjoara la bord... am reusit s-o pozez in trafic :P. Dupa care niste poze mai ok cu folia montata ieri. Acu' stau sa ma gandesc ce cadou sa ii fac de ziua ei )) ca in 7 iulie implinim 5 ani de cand suntem impreuna. Sper sa inceteze ploile pana atunci, s-o spal si s-o cosmetizez asa cum imi place mie. )sigpic
Comment
-
Buna idea...sa vad cum rezolv cu finantele ). Poate poate iese ceva.
Si inca o poza cu o suma frumusica si rotunjoara, poza facuta acu o luna prin Faget in Cluj, dar am uitat de pozele astea.
Prima poza este ideea lu Logan4Ever in materie de cadou de 5 ani, iar a doua...sigpic
Comment
Comment