Salutare tuturor! M-am gandit sa imi prezint si eu masina aici pe MyRide. Am masina din 2006, modelul laureate, cu celebra deja motorizare de 1.4mpi. In afara de grindina care mi-a bombardat capota, plafoniera si portbagajul, masina nu a suferit (inca si sper ca nici de acum inainte) de nici un accident nici macar unul minor. De-a lungul timpului am tot mesterit la ea, insa multe nu au ramas pe masina.
Ce am acuma pe masina, si voi incepe din fata spre spate:
-faruri- montat lupe bixenon, dupa ce m-am convins ca becurile xenon nu sunt de nici un folos real
-pleoape pe faruri, astea le am inca de la inceputuri, cred ca a fost primul "tuning" pe care l-am facut
-o resoftare la motor, care eu zic merita toti banii, nu a devenit avion, dar fata de puterea initiala, acum se simte oleaca diferenta
-un tatuaj pe laterale, din fata pana in spate, facut initial doar sa vad cum ar arata, dupa care mi=am dat seama ca imi place si a ramas asa
-la interior deocamdata am vopsit consoloa centrala in rosu ca parca da mai bine asa la cromatica
-casetofon MP3 player Sony, boxe fata/spate scimbate pot sa spun ca am un sunet placut in masina, nu vreau sa auda si vecinii ce muzica ascult eu
-ceasuri iluminate alb, display pe negativ iluminat rosu
-montat tevile originale prin care sa treaca aer cald/rece si la pasagerii din spate
-stopuri care mie imi plac si se asorteaza cu restul culorilor de p masina
-capota portbagaj eliminat insemnele logan si 1.4mpi ca asa imi place mie
--restu ce am uitat, o sa scriu ulterior
Ce am acuma pe masina, si voi incepe din fata spre spate:
-faruri- montat lupe bixenon, dupa ce m-am convins ca becurile xenon nu sunt de nici un folos real
-pleoape pe faruri, astea le am inca de la inceputuri, cred ca a fost primul "tuning" pe care l-am facut
-o resoftare la motor, care eu zic merita toti banii, nu a devenit avion, dar fata de puterea initiala, acum se simte oleaca diferenta
-un tatuaj pe laterale, din fata pana in spate, facut initial doar sa vad cum ar arata, dupa care mi=am dat seama ca imi place si a ramas asa
-la interior deocamdata am vopsit consoloa centrala in rosu ca parca da mai bine asa la cromatica
-casetofon MP3 player Sony, boxe fata/spate scimbate pot sa spun ca am un sunet placut in masina, nu vreau sa auda si vecinii ce muzica ascult eu
-ceasuri iluminate alb, display pe negativ iluminat rosu
-montat tevile originale prin care sa treaca aer cald/rece si la pasagerii din spate
-stopuri care mie imi plac si se asorteaza cu restul culorilor de p masina
-capota portbagaj eliminat insemnele logan si 1.4mpi ca asa imi place mie
--restu ce am uitat, o sa scriu ulterior
Comment