Dj-08-aod

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dj-08-aod

M-am hotarat sa-mi postez si eu Golanu ),masina este din decembrie 2005,modelul preference,eu sunt al doilea detinator,pana acum sunt foarte multumit de el,masina are 80 000 de km,motor 1,6,gpl secvential,deocamdata am adus la ea mici imbunatatiri:casetofon,am schimbat un far pt ca erea matuit,capota neagra(nu a iesit foarte bine dar am so fac din nou cand se va mai incalzi),panoul de climatizare l-am imbracat in autocolant,am pus leduri in butoane,termostat(nenorocitul (altcumva nu pot sa-l numesc) nu ia mai pus termostat,cand am vazut ca nu-l are nu-mi venea sa cred,bine ca am um,blat acolo ),genti,pragurile le-am facut negre si cam atat deocamdata,mai urmeaza,acestea sunt asa de inceput,am sa atasez si niste poze sa va facei o idee ).
    Attached Files
    Last edited by bogd@n21; 18 April 2011, 11:49.

frumusel golanu', dar maciulia aia e urata tare , parerea mea, nu te supara... jantele sunt frumusele, poate niste arcuri daca iti convine dpvd financiar, confort, etc :P bafta
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by Tudor View Post
      frumusel golanu', dar maciulia aia e urata tare , parerea mea, nu te supara... jantele sunt frumusele, poate niste arcuri daca iti convine dpvd financiar, confort, etc :P bafta
      crede-ma ca nu ma supar in legatura cu maciuca,am sa caut ceva mai frumos,nici mie nu prea imi pace,arcurile sunt in plan,oricum daca ai vedea masina 'live' ai vedea ca jentile dau foarte bine pe ea si pare mai joasa,daca ii pun si alte arcuri....in poze nu se vede foarte bine..ms si bafta si tie

Comment

pai pune si tu poze din lateral sa admiram jantele, mie imi plac dar din cate vad ar trebui reconditionate? adica vopsite ? in legatura cu maciulia, ai putea incerca cea de prestige si taiat un pic din levier, ramane la latitudinea ta

ps: nu mai da quote la ultimul mesaj, se subintelege ca lui ii raspunzi
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

da gentile as dori sa le reconditionez dar nush cu ce trb vopsite,sfaturi ceva????
          si eu tot asa am optat spre acea maciuca,dar nu am gasit,poze din lateral caut si am sa pun imediat ce gasesc daca nu dau o fuga pana la masinasi le trag cateva poze
          p.s:iar era sa dau quote )

Comment

"gentile" sunt alea pentru femei, la masina ai "jante"

Comment

gata am dat o fuga pana la masina si am facut cateva poze
              corect in legatura cu gentile noi avem jante pe masina ),scuzati-mi greseala
              p.s:ce culoare credeti ca ar trbui sa le fac???
              Attached Files
              Last edited by bogd@n21; 18 April 2011, 12:39.

Comment

un gri/argintiu, nu stiu, fa niste poza calumea, cand sunt curate si o sa iti fac un vt sa iti alegi, de vopsit, stiu ca se vopseste in camp electrostatic, nu stiu detalii, intreaba pe cei ce si-au vopsit, la my ride gasesti

Comment

am inteles,stiu sunt foarte murdare uite am gasit o poza poate te ajuta dar sunt foarte murdare,ca am facut un drum de tara si s-au cam murdarit
                  Attached Files

Comment

ultima poza e un mic bonus :P lasata, balon mai mic ( se vede ca jantele ar fi mai mari, dar eu zic , ca arata super )
                    Attached Files

Comment

saru'mana pt poze,m-ai inebunit,nici nu stiu ce culoare sa aleg,cam toate imi plac ),acum astept pareri,care credeti ca s-ar potrivi mai bine???

Comment

Parerea mea e ca albe dau chiar bine !

Comment

si eu tot spre ele optez in proportie de 90%

Comment

nuu, nu albe, eu zic, ca ar merge un gri, negru ( numai ca in mers nu se vad asa frumos, pe negru merg cele cu spite subtiri ) , poate un albastru ca si culoarea masinii

Comment

ai dreptate,si albu tot la alea spitate cam merge,cred ca un gri ar fi mai potrivit cum sunt in poza bonus

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google