rearanjeaza bara spate , da jos colantul de pe prag , vopseste capota fata , bara fata in culoarea masinii si da-i o mai mare atentie curateniei !
Dj-08-aod
Collapse
X
-
pe praguri nu este autocolant,azi am sa le fac cum trebuie,am sa le dau un strat de vopsea in toata regula,capota este in plan dar astept sa se incalzeasca,murdaria ma streseaza in ultimu hal,in ultimu timp am tot lucrat pe la ea si n-am avut timp de curatenie,iar bara fata as dori sa o schimb si sa pun una de mcv
Comment
-
asa ziceam si eu daca faci cumva rost anunta-ma
sa vedeti ce am patit astazi,ieri am cumparat buji pt masina si nu aveam cheie,credeam ca se potriveste cea de la dacia 1310,dar nu a fost asa,m-am dus azi sa iau cheie pt bujii si cand ajung acasa,fericit ca pot sa schimb bujiile ma duc la masina,dar ce sa vezi.....cheia era prea groasa si nu intra in locasul de la bujii,imi venea sa ma duc si sai dau cu cheia in cap,decat pragurile si pleoapele le-am vopsit,pleoapele le aveam de mult dar ereau albastre si trb sa le vopsesc,iar curat nu am mai facut in ea fiindca m-a enervat foarte rau cheia lu babamea,iar poze nu am facut pt ca eream murdar de vopsea,stiu ca o sa ma certati in legatura cu curatenia dar m-a enervat foarte rau acea cheie si chiar nu mi-a mai ars,dar maine sigur am sa fac curatenie in ea,promit
Comment
-
) vrei sa imi dai baniiii???stai frate linisti ca nu iau eu bani pt niste nimicuri!ne int si vedem,am si proiectoare,le montam intro zi si poate ma ajuti si u cu ceva vreodata!
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
ok ms,cred ca dupa pasti o sa ne auzim,ma mai gandesc daca umblu pe acolo s au nu,maine plec cu golanu' din oras,esti super baiat pe langa alti tot din craiova care i-am sunat pt piese,tu ai vb frumos si la tel,alti ma luau si la misto cand ii intrebam ceva,nr tau l-am adaugat in agenda cand mai am nevoie de ceva pe tn te sun,stai calm ca si eu te voi ajuta cu cea mai mare placere cand voi avea okazia(acolo de o bere tot trb sa dau si eu pt proiectoare daca e,nici chiar asa)
p.s:daca faci rost de o bara albastra(de preferat de mcv:d)anunta-ma ca ti-o iau sigurLast edited by bogd@n21; 21 April 2011, 21:56.
Comment
-
am revenit,pot sa spun ca loganul este foarte incapator,de pasti nu aveam cu ce sa ne ducem si noi la un gratar la padure,si am luat masina,cati credem ca am intrat in ea??? 12 persoane,poate uni or sa zica ca-mi bat joc de ea dar nui asa,cum am ajuns acasa primul lucru care lam facut a fost urmatorul:ia fiti voi atenti am fost la padure da?vati simtit bine da?acum e timpu sa faceti curatenie in masina.si sai fi vazut pe toti 11 cum curatatu masina,si erau si un pic ratutiti
,dar au spalat-o foarte bine,o particula de praf numai era in masina,mocheta arata ca noua
Comment
Comment