Dj-08-aod

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai cum sa facem iam pus pe toti sa se descalte din adidasi si iam bagat in portbagaj,si norocu a fost ca doi erau mai mici,deocamdata nu am mai facut nimic la ea vreau sa rezolv problema pe care ti-am ziso pe privat si sa termin benzina pe care o am ca am pus ca fraieru benzina din vechea dacie,nu stiam ca trb 99 si aia era 95

Comment

pai e buna si 95!
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

nu stiu,am inteles ca ar fi mai buna aia de 99

Comment

nu te mai lua dupa nu stiu cine!!benzina 99 este bna pt masinile cu motoare mai puternice!
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

aha,am inteles

iar am masina murdara...numai suport cred ca o sa schimb locul de parcare

as vrea sa pun folie pe triple dar imi e cam frica de politai?credeta ca or sa faca gura?sau nu or sa zica nimic?(mas mira)
            Last edited by bogd@n21; 28 April 2011, 21:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

tocmai ce o spalasem
              Attached Files

Comment

folie pune rosie pe triple, si n-ai sa ai probleme :P
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

eu as vrea sa pun neagra,imi plac cum dau negre

Comment

azi am fost pe la mecanic ca aveam niste probleme pe la directie(la cea mai mica denivelare ma fura volanul stanga-dreapta) si problemele sunt urmatoarele:
                    -amortizor fata dreapta(pierde ulei si troncane)
                    -flansa stanga
                    -unghiul de fuga(mi la reglat el dar nu suficient,am sa-l fac cum trb dupa ce schimb amortizoru si flansa)
                    Oricum sa simtit o dif foarte mare dupa ce mi-a reglat unghiul de fuga(cat de cat),cam 75 %
                    Pe langa acestea sambata o sa schimb si distributia ca sa stau cu inima impacata,nu prea mai am incredere in fostu proprietar,si mecanicu mia zis ca nu prea pare sa fi umblat pe acolo si ar pierde putin ulei si o sa mai schimb si semering vibrochen si semering Ax came.
                    Cam atata este programat deocamdata,daca are cineva amortizor sa-mi lase si mie un pm cu pretu.

Comment

Salut,
                      Ai schimbat distributia si nu ai schimbat semeringul pe unde pierde ulei?! Oricum pierderea pe acolo de ulei este nesemnificativa si este cauzata de proasta calitate a semeringului. Daca umblii acolo trebuie sa schimbi cureaua de distributie iarasi!
                      Spor la modificari
                      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

deocamdata nu am schimbat nimic,sambata urmeaza sa schimb tot,semering,distributie,si tot ce am scris mai sus

Comment

Am achizionat piesele,pompa de apa trb sa o mai cumpar in rest am luat totul
                          Amortizor-pret 120 lei
                          Distributie-pret 190 lei
                          Smeringurile-pret 40 lei (numai stiu exact)
                          Flansa-pret 40 lei (numai stiu exact)
                          Pompa de apa-200 lei(nu am luat-o inca dar am sa o iau)
                          Attached Files

Comment

bravo,bravo fa o sa mearga ceas pana sa o modifici
                            AdY_JmL_2015

Comment

Asta si urmaresc,vreau sa stiu ca imi merge bine,sa nu am probleme cu ea cand vreau sa plec,si tin foarte mult la masina

Comment

nu am mai postat de ceva timp pe acest thread....ce am mai modificat pe la masina:
                                -subu dat jos
                                -boxe BM pe spate-se aud super,sunt foarte multumit de ele
                                -planetare schimbate
                                -capete de bara
                                -ceasurile
                                -leduri albastre in butoanele cu comenzi pt geamuri,dezaburire,blocator usi
                                -casetofonul a fost inlocuit cu un blaupunkt london mp37
                                in rest nu pera mai imi aduc aminte
                                Ce ma streseaza foarte rau la ea:
                                -bara fata-am tot cautat de mcv dar nimic
                                -capota numi place deloc cum a iesit...astept sa vina primavara sa o fac cum trb
                                -gentile trb sa le fac neaparat si pe ele
                                -maciulia si cu husa de la schimbator...am cautat pe aici ceva de ph2 dar nu prea am gasit
                                Cam atat )
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google