BUCA Mea (BWK)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Titlul nu prea este ok.
    sigpic #

Comment

Sunt curios cum o sa se simta dupa remapare.Daca poti si te lasa inima sa faci si niste teste 0-100,120 inainte si dupa + un consum mediu in regim de mers normal (schimbat pana in 3000) pe acelasi traseu raman sa fac cinste.
      Frumoasa masina,o sa zic ca merg de minune niste arcuri !

Sa o stapanesti sanatos !

Comment

Am facut remaparea la DIM SPORT. Efectele sunt sensibile dar foarte bine venite. Acceleratie mai buna, mai ales in ture mai mici 1800-2500 rot. Nu prea am mers eu cu ea prea turata dar accelereaza mai puternic pe toata plaja. Consumul pe GPL pare sa fi scazut putin, dar e posibil sa fie si din alte cauze, nu ma pot pronunta inca.
        Se simte si pe GPL.

Per total: 150 RON bine cheltuiti.

Originally posted by adimrv View Post
        Titlul nu prea este ok.
        Asa i se spune masinii mele intre prieteni, BUCA. Vine de la nr de inmatriculare BWK.
        Last edited by bogdan.i; 21 April 2011, 11:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salut ! Frumoasa masina..Referitor la folie..legal e 30% ...ce depaseste 30% - se risca firmele care monteaza;)

Comment

legal este 73% nu 30% - care reprezinta gradul de opacitate a geamului...
            Nu-i bai...

Comment

Originally posted by Champion View Post
              Salut ! Frumoasa masina..Referitor la folie..legal e 30% ...ce depaseste 30% - se risca firmele care monteaza;)
              Pai 30% opacitate sau 70% transparenta e tot una
              Logan GPL 1.4

Comment

Da, si eu cand aveam folie pe fata pusa cand ma opreau le aratam autorizatia nu ziceau nimic pana la unu care mi-a zis ca data viitoare daca nu o dau jos imi ia talonu, si m-a pus pe ganduri, m-am interesat la rar si mi-au spus ca transparenta minima pe fata este de 70%, am fost la atelier unde mi-au masurat transparenta geamului fata aveam 62% (asta cu folia de la llumar de 73%) dupa cateva certuri si amenintari ca ne vedem in tribunal cu patronul mi-a dat folia jos si banii inapoi(risca autorizatia totusi)
                Last edited by ady_green; 21 April 2011, 12:24.

Comment

Am dubii in legatura cu un lucru. Va rog dati-va cu parerea.
                  Vreau sa vopsesc jantele. Cum ar arata mai bine pe masina mea? Albe complet sau spitele negre si doar buza alba?

Comment

asteapta pana diseara ca ti le fac eu in photoshop....si sa-mi zici cum iti plac...ti le fac exact cum spui tu

Comment

Originally posted by Champion View Post
                      Eu stiu ca este legala pe fata doar aceea folie de protectie cu opacitate 100%, restul sunt ilegale, dar s-o modificat legea.
                      Arata bine "buca" ta, planuri de viitor?

Comment

Pai tocmai am facut o resoftare.
                        Planuri de viitor: Daca ajunge secolul asta(de pe 5 aprilie l-am comandat), ii pun si un filtru K&N in cutia masinii si o revopsire a jentilor. Cam asta pt viitorul apropiat.

Numai bine!

Comment

Intrebare de baraj: Daca jantele sunt doar putin strambe, adica trepideaza volanul doar la viteze de peste 110 km/h, se pot indrepta, sau e prea putin stramba?

Comment

Volanul poate sa trepideze si daca rotile nu sunt echilibrate,asigurate ca sunt echilibrate si dupa aia te apuci sa le indrepti.
                            sigpic
                            https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Au fost echilibrate acum 2 saptamani si pneurile sunt noi.

Comment

e buna oferta ta dar nu imi prea plac jantele ma mai gandesc
                                in legatura cu ceea ce zici tu , eu as spune ca nu sunt echilibrate bine , ale mele cand ai undeva peste 150-160 pe ceas incepe sa tremure volanul putin .. si poate e de la drum , nu stiu
                                jantele daca sunt strambe cel mai bine simti bataia lor intre 70-90km/h pe un drum BUN
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google