BUCA Mea (BWK)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut
    Frumoasa masina! Spal-o mai des!!!

Daca sunt noi anvelopele, du-te sa le mai centreze o data. Am patit la fel cu cele de iarna. Mi s-a spus ca trebuie sa se aseze, dupa care trebuie din nou centrate. Nu am platit nimic pentru cea de a doua centrare. A intrat la garantie! Incearca si tu (asta bineinteles la vulcanizarea de unde am luat anvelopele...)

Comment

OK, o sa fac si asta. Multumesc baieti!

Comment

Am fost la Premio Galati sa intrept rotile. Mi-au zis ca nu au ce indrepta. Le-am reechilibrat pe cele de pe fata si acum a disparut o parte din vibratii. Mai apar doar pe la 140 km/h.

Comment

salutare ,
          ziceai de niste inele de centrare ca poti face rost cu 10lei bucata
          misto "buca" numai bine bafta!!

Comment

Da, cunosc un atelier care mi-a facut mie 4 inele de centrare(5 ca i-a ramas material si mi-a facut pana la urma 5) pentru a pune jantele de tabla de la Logan pe un Golf 3. Mi-a luat 40 RON. Ideea e ca le face pe loc si ii trebuiesc fie dimensiunile exacte sau cel mai bine janta si butucul respectiv.

Comment

Recent am facut urmatoarele modificari la BUCA.
              *Etrieri si tamburi vopsite galben
              *Cumparat si montat corp clapeta acceleratie marti cu ajutorul lui cos_min_i, multam cos_min_i traiti-ar magazia aia din spatele blocurilor cu mosi care ciordesc bai de ulei(numai ei stiu cum) )
              *Instalatie Xenon H4 tot cu ajutorul lui cos_min_i

revin eu si cu poze, dar acu tre sa plec la munci

Comment

Astazi am facut fantana arteziana pe bancheta din spate cu un Ciuc... Si acum miroase a berarie. Are cineva idei in legatura cu eliminarea mirosurilor nedorite?

Comment

Frumoasa masinuta, imi place dar hai cu poze sa ne mai clatim si noi ochii ! Spor in continuare la modificari !

Comment

Buca mea a primit de ceva timp o pereche de arcuri Eibach puse la cos_min_i.
                    Attached Files

Comment

Arata foarte bine
                      Frumoase jantele!
                      sigpic
                      !

Comment

Asa "Buca" mai zic si eu... cum e cu Eibach ? Se simte mai bine pe curbe ?
                        My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

Da, am inceput sa ma obisnuiesc sa iau curbele mai strans. Mai nasol e la limitatoare de viteza. Sara toata masina in sus. In rest mi se pare ca ia mai bine denivelarile mici.

Chiar in acest moment Bucii i se monteaza o toba Borla. Astept dupa sa vad cum urla.
                          Last edited by bogdan.i; 23 August 2011, 13:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by bogdan.i View Post
                            Iti zic ca e foarte legala. Am specificat baiatului clar ca nu vreau sa ma ciondanesc cu baietii verzi.

Edit: Si da, Mr. danut are dreptate. Cea de pe fata doar putin mai intunecata, te poti vedea lejer din masina.
                            ba nu este deloc legala. fa o tura cu ea in bucuresti ca ramai fara talon in 2 km

Comment

am facut mai multe ture in Bucuresti si nu am patit nimic pana acum. Sper sa ramana asa.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google