@pstefan - presurile sun accesori , adica la cumperi
1.6 16v Euro 5
Collapse
X
-
Confirm, 1.6 16v euro 5 are acceleratie electronica, asa e la Dusterul din curtea mea Pompa de servo este insa actionata de curea, posibil ca la Logan sa fie electrica.
Comment
-
asta ar insemna o tentativa de ESP pe viitor ? dar cand ... ca din 2012 nu cred ca se mai fabrica .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postasta ar insemna o tentativa de ESP pe viitor ? dar cand ... ca din 2012 nu cred ca se mai fabrica .
nu stiu dusterul unde are sensorul g. de obisei in coloana de directie ar trebui sa fie. ar merge folositi senzorii din airbag ?
Comment
-
pe coloana de directie este un senzor care stie si pozitia volanului , care e foarte scump .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Salut , multumesc tuturor pentru urari.
M-am intors dupa primii 200+ km placut impresionat , cu un consum mediu de 6,5% ( 4 persoane + portbagaj plin).
Motorul este destul de silentios , inca un lucru placut observat , schimbatorul nu vibreaza , nici macar la relanti.
Am atasat pozele mult asteptate cu motorul si poze cu un mic defect de fabricatie gasit de mine la pragul din dreapta( ce parere aveti merita sa merg la dealer sa reclam defectul? ).Attached Files- DSC_8979.jpg (25.0 KB, 388 views)
- DSC_8980.jpg (37.6 KB, 387 views)
- DSC_8982.jpg (19.4 KB, 386 views)
- DSC_8983.jpg (19.5 KB, 383 views)
- DSC_8988.jpg (108.8 KB, 395 views)
- DSC_8989.jpg (124.1 KB, 302 views)
- DSC_8990.jpg (112.7 KB, 263 views)
- DSC_8992.jpg (103.8 KB, 248 views)
- DSC_8991.jpg (97.2 KB, 256 views)
- DSC_8993.jpg (108.1 KB, 260 views)
Comment
-
-
la senzorul de temperatura aer se vede zona umeda .
Uitate si tu la nivel , sa nu fie ulei prea mult pus .E de la recircularea gazelor de carter uleiu de acolo...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@jelly nu de imbinare vorbesc, se vede o umflatura in vopsea in dreapta inmbinarii
@cristixp am verificat uleiul , este cam 2 mm peste maxim, deci sa nu-mi fac griji?
@grecu george , m-am uitat in dreapta motorului si am gasit undeva mai jos vasul de ulei pentru servodirectie , sa inteleg ca este hidraulica , pana la urma la dci este electrica sau hidraulica de ce se aude bazaitul ala?
Comment
-
Chiar daca servo-directia este electrica, aceasta tot are vas pentru ulei de servo, si la dci este la fel, este ascuns jos pe langa motor, dificil de vazut.
Cat despre masina, sa ai grija de ea, pragul lasa-l asa decat sa ti-o taie doreii, sa o finiseze cu chit sau mai stiu eu ce, bucura-te de ea si deocamdata eu spun sa-i faci cat mai multi kilometri pana sa intri in febra modificarilor, fiind noua mie unul mie "mila" sa ma apuc sa fac si sa-i dreg in afara de chestii de inceput (presuri, parfum, etc).
Comment
Comment