If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ar trebui sa mergi la sarmizegetusa regia, ca sa vezi cu adevarat "radacinile". mai ales ca a ta e inalta. am ajuns pana sus de tot cu a mea cu H&R.
si eu sunt de azi, de la ora 18 in orastie. poate bem un suc cand te intorci.
Poze Biserica Densuş - Ulpia Traiana Sarmizegetusa - Băile Herculane
P.S Am vrut să ajungem şi la Sarmizegetusa Regia (era unul dintre obiectivele pe care le aveam marcate pentru acest circuit), dar cum plouase destul de mult cu o zi înainte, sincer am lăsat-o pe altă dată.
Cât priveşte invitaţia la suc, în principiu oricând (bineînţeles şi în funcţie de timpul disponibil al amândurora) şi cu mare plăcere!
chiar voiam sa-ti zic sa pui poze cu biserica Densus.
si zi-le baietilor ca e facuta cu pietre funerare romane. le-ai vazut ? la baza stalpilor in interior. sunt de la morminte de nobili, care aveau cai ( un fel de Rols, Bugatti...etc in ziua de azi. din cate stiu, e cea mai veche biserica din tara. parca 1100 en.
Joi 24 Iulie 2014
Monumentul Partizanilor din Caransebeş închinat în memoria celor care au luptat şi au format mişcarea de rezistenţă anticomunistă din Munţii Banatului în jurul anilor ‘50, un monument la care am ţinut foarte mult să ajung şi unde am ţinut un minut de reculegere pentru nişte Oameni pentru care cuvintele Onoare şi Dreptate au avut cu totul alte conotaţii decât cele din zilele noastre.
Respect şi Odihnească-se în Pace!
La intrarea în Caransebeş kilometrajul mi-a afişat o cifră simetrică, de 5 ori 5
Auzi, nu te supara..frumoase pozele, insa de fiecare data am observat ca 90% din pozele postate de tine ,sunt cu locurile pe unde te plimbi, in nici un caz cu masina , ca doar este my ride
Auzi, nu te supara..frumoase pozele, insa de fiecare data am observat ca 90% din pozele postate de tine ,sunt cu locurile pe unde te plimbi, in nici un caz cu masina , ca doar este my ride
Ţinând cont că eşti mai nou pe acest forum, îţi recomand să citeşti mai atent Jurnalul meu de bord (măcar şi în diagonală), nu să răsfoieşti doar ultimele 2-3 pagini.
După aceea poţi să emiţi o părere mai în cunoştiinţă de cauză, fără niciun fel de supărare
In loc sa puna mana pe un pix si sa scrie pe-o foiae urmatoarele destintii de vacanta, apoi sa-ti multumeasca pentru ca i-ai dat mura in gura, el arunca cu noroi...
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Tocmai ca este my ride. Pe unde am rideuit fiecare cu masina dude.
De unde apar astia?
) ma abtin .. vezi ca "my ride" are doua semnificatii ..daca tu intelegi "my ride" pe unde s-a "rideuit" fiecare cu masina , e clar, dude ;) ..
N.am dat cu noroi , ma rog ,daca nu s-a inteles nimic ,las-o asa...chiar n-am zis cu rautate.
Bun consum .
Imi place la nebunie unde este asezata pensiunea aceea pe malul Dunarii peisaje de vis, pacat ca nu ai facut si cateva poze panoramice.
I-am gasit pe net.M-a amuzat ,pensiunea se afla pe strada Dunarii
Traseu Ziua a IV-a: Eşelniţa - Cazane - Dubova - mers până la 8 kilometri de Şviniţa - retur - Orşova - Drobeta Turnu Severin - Moţăţei - Calafat.
Total Kilometri Traseu Ziua a IV-a: 214,8 kilometri, 8,9 litri de motorină, consum de 4,15 litri/100Km.
Din păcate din a doua jumătate a zilei s-a terminat şi circuitul turistic, partea de Moţăţei şi Calafat reprezentând obligaţii de familie.
Poze cu Dunărea la Cazane
Bineînţeles că apare şi "Albişoara" în poze!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment