Dar la dumnevoastra temperatura apei iarna nu urca des la 4 pavele? Eu aveam aceeasi problema, bine la mine nici vara nu urca, si de cand am schimbat termostatul dupa maxim 15km si acum la -6 7 grade, nu contează ca e oras sau afara am 4 pavelea
My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -
Collapse
X
-
mai nou si la benzinare! nu mai retin daca colegul Ampt a schimbat vreodata termostatul, eu am schimbat pana acu 3 in afara de cel de fabrica, ma pregatesc de al 4lea si, in vreo 70 de km insumati parcursi la o turatie de 3500-3750 in tr 5, nu am reusit sa urc temperatura la 4 linii!
foarte bine ca au scos indicatorul ala de temp apa la noul logan, macar nu mai arunci banii aiurea. se pare ca e o problema de nerezolvat pt dacia prostia aia de indicator (dupa mine s-ar fi putut rezolva f simplu cu un ceas cu ac, asa cum e si turometru si vitezometru, sau mai simplu ar fi putut imprumuta ceasurile de la fluence sau renault kangoo, dupa caz, lg 1 si lg2). in plus, poate fi o diferenta nesemnificativa, de numai 2-3 grade, dar suficiente cat sa scada sub pragul minim de 4 linii.
Comment
-
Nici la mine nu apar din octombrie până în aprilie decât dacă merg mult în coloană (gen stat 3 ore pe Valea Prahovei la ora de vârf) sau pe serpentine (urcarea de la Poiana Brașov / Straja). Oricum, după ce apar, nu mai dispar decât dacă opresc motorul și apucă să se răcească un pic.
L.E.: Nu am umblat la termostat / lichid de răcire / etc. până acum...
Comment
-
eu l-am schimbat ca nu-mi mai baga caldurica! nu stiu daca influenteaza in vrun fel, insa de cand am schimbat termostatul si consumul a luat-o in jos putin! gen iarna asta peste 5,5 nu am avut, fata de anul trecut cand aveam medie numai de 6-6,5! imi cer scuze ca am poluat topicul!
Comment
-
mai bine faci spalarea la intoarcere.
bine ca ai aparut ! iti lipseste o husa ;)
si un "bluştuţ"
astea or fi prea mici pentru noi, dieselarii ?
Comment
-
Cu husele m-am potolit, însă dispozitivul Handsfree Bluetooth pare interesant.
P.S Cablurile pentru curent nu m-au pasionat niciodată. Întotdeauna am preferat un acumulator bine încărcat.
Mersi frumos pentru Info!
Comment
-
Albă şi zâmbitoare după spălarea exterioară de astăzi.
P.S La cât de frig a fost dimineaţă (în jur de -6 grade Celsius), până la urmă am spălat-o după ce m-am întors de la Ploieşti.
@bv06rmn: Autostrada A3 a fost într-adevăr curată, mulţumesc frumos pentru informare.
Comment
-
După inspecţia vizuală făcută astăzi cu foarte multă atenţie şi din aproape în aproape, mai ales în zonele sensibile şi în cele predispuse la apariţii nedorite, eu unul mă declar mulţumit de cum se prezintă vopseaua la "ieşirea" din iarnă (totuşi să nu ne grăbim, cine ştie ce surprize ne mai rezervă vremea).
Comment
Comment