Originally posted by Ampt
View Post
La fel de mulţumit de maşină mă declar şi astăzi, întrucât şi ea a fost la fel de "conştiincioasă" şi în acest ultim an care tocmai a trecut. În afara reviziei din vară au mai fost schimbate cele două becuri de far (ambele schimburi s-au efectuat în Service, pe motiv de degete mai puţin îndemânatice) şi de asemenea a mai fost o vizită în Service, tot neprogramată, atunci când s-au aprins doi martori din bord: cel de antipoluare şi cel cu inscripţia STOP.
Din fericire a fost doar o alarmă falsă (un pic de apă care a ajuns pe senzorul de la galerie), după diagnoză s-au şters erorile din bord şi de atunci am mai parcurs mai mult de 15.000 de kilometri, fără ca vreunul dintre martori să-şi mai facă simţită prezenţa.
De ziua ei nu am mai avut răgazul necesar să-i programez o vizită la spălătorie, însă i-am "organizat" o ieşire până la Târgovişte, unde tocmai astăzi am avut ceva treabă.
În acest al patrulea an de folosinţă, kilometrii pe care i-am parcurs cu maşina au fost mai mulţi decât cei efectuaţi anul trecut (anul III - 11.967 km), astfel încât s-au strâns în total, exact 16.000 km (cifră perfect rotundă, nici dacă îmi propuneam, nu cred că-mi ieşea aşa de bine, Km. Bord 31.03.2015 - 64.880 km, vezi poza ataşată).
Urmează o nouă revizie, la care voi schimba pentru prima dată plăcuţele de frână, împreună bineînţeles şi cu lichidul de frână.
În rest, chiar dacă ştiu şi mai ales simt că este un low-cost, faptul că în aceşti patru ani actuala maşină nu m-a "necăjit" cu absolut nimic, îmi conferă chiar un sentiment de apreciere la adresa mărcii.
Postez o poză cu trip-ul din prima parte a călătoriei Bucureşti (Drumul Taberei) - Târgovişte (Curtea Domnească), alături bineînţeles de tradiţionala poză cu kilometrajul maşinii la aniversarea celor patru ani de existenţă.
Comment