Spune-le celor de la spalatorie, ca si partea inferioara a pragului, face parte din masina.
My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -
Collapse
X
-
De ce nu spui adevarul? Dupa cheful de sambata seara, te au dat afara dimineata cu covoarele in brate......ai facut o poza la nimereala pt scuze.....prietenii stiu de ce.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Pregătiţi pentru vacanţa la mare.
P.S Sper să plecăm într-o oră!Attached Files
Comment
-
Plecat spre Venus luni, 20.07.2015, intors vineri, 24.07.
Trafic excelent, trecut de punct taxare in cateva secunde. (aceeasi stare pe ambele sensuri de mers!)
Nu am avut timp sa o platesc in benzinarie, ci doar am trimis un semese, 7577
Alte timpuri...Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Am ajuns pe la 14:09 in Venus si am plecat pe la 11:23 de acolo.
Faceti calcule
Eu nu prea inteleg, cum sa fie aglomerat, cand, din 3 benzi pe sens, 2 sunt libere (cu plata ulterioara) si 1 cu plata cash?
Cand m-am dus era cam f aglomerat pe autostrada, dar nici un ambuteiaj la punctul de trecere...Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
3 benzi sunt doar in zona statiei de taxare, dar pana acolo sunt 2 benzi. Iar daca sunt persoane care platesc taxa la Fetesti, automat coada se prelungeste si pe cele 2 benzi pe care se vine de la Bucuresti, cei care au platit taxa la benzinarie fiind nevoiti sa stea la coada ca si cand ar plati taxa la punctul de taxare.
77sky, nu ai fost in zilele problema: vineri, dupa orele 17 si sambata dimineata
Comment
-
Până la urmă am plecat din Bucureşti mult mai târziu decât estimasem, adică la ora 12:45.
Destinaţia finală a fost tot Venus, unde am ajuns în faţa hotelului exact după 3 ore de mers.
Traficul a fost mai mult decât lejer, la Feteşti nu era niciun fel de aglomeraţie, la fel şi la ieşirea de pe A2 către Mangalia.
Sincer nu mă aşteptam să fie aşa de bine, probabil că ora la care am plecat din Bucureşti a fost cea care a făcut diferenţa.
@77sky: Sincer îmi pare tare rău că nu ne-am suprapus măcar o zi sejururile, mi-ar fi făcut o deosebită plăcere să ne fi cunoscut şi live.
Poate cu altă ocazie.
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View Post77sky, nu ai fost in zilele problema: vineri, dupa orele 17 si sambata dimineata
Originally posted by Ampt View Post@77sky: Sincer îmi pare tare rău că nu ne-am suprapus măcar o zi sejururile, mi-ar fi făcut o deosebită plăcere să ne fi cunoscut şi live.
Poate cu altă ocazie.
Tot la Afrodita? Cochet hotel (exteriorul il vad, interiorul il stii tu). Apa acolo era cam murdara intr-o seara, alge berechet.
Apa "valuroasa" clima, insa...excelenta!
Amu, de maine plec la drum, prin tara, munti...
Am impresia ca ne vom vedea in Buzau
Concediu placut, "Finule"!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment