My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din ce am văzut până acum plaja pare O.K, umbrelele din stuf sunt la locul lor, şezlongurile la fel. În schimb încă se mai văd copaci rupţi, crengi căzute, ce-i drept în zone mai retrase, nu pe carosabil sau pe trotuare de unde din câte am înţeles au fost strânse.

Am vorbit cu un domn din Alba care astăzi pleca din staţiune şi care a fost deosebit de amabil şi mi-a cedat (m-a aşteptat până am ajuns cu maşina în dreptul lui) locul de parcare (din păcate la hotelul unde suntem cazaţi locurile de parcare sunt insuficiente şi ca atare se cam "vânează") şi care îmi spunea că au fost afectate vreo câteva maşini de la hotelul vecin, inclusiv el mi-a arătat la maşină (noua Skoda Octavia) câteva îndoituri pe plafon provocate de grindina destul de mare care a căzut Vineri seara, plus spoilerul spate zgâriat de un scaun de plastic adus de vântul năprasnic de la vecinii de vis-à-vis.

Să sperăm că fenomenul meteo violent de care a avut parte tot Sudul Litoralului nu se va mai repeta.
    Last edited by Ampt; 13 July 2014, 17:43.

Comment

• Vreme buna sa aveti si drumuri bune pe unde mai circulati!!
      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Mulţumim frumos, la fel şi vouă!

Comment

• Date traseu parcurs Duminică 13 Iulie pe ruta Bucureşti - Venus (plecare din Bucureşti ora 8 şi 14 minute):
          drumul a fost O.K, relativ liber, achitat Taxa de pod la Feteşti, consumul înregistrat de C.B-ul maşinii a fost de 4,6 litri/100km pe o distanţă totală de 253 de kilometri, regimul de viteză pe Autostradă a fost cuprins undeva între 110-115 km/h conform GPS (pe bord viteza afişată a fost de 115-120 km/h), pe porţiunea de la Cernavodă la Agigea am circulat cu o viteză de aproximativ 130-135 km/h, în localităţi nu am depăşit 55 km/h, din Eforie Sud şi până în Venus am mers cu aproximativ 105 km/h (legal în cele două localităţi străbătute), rezultând o viteză medie de deplasare a călătoriei afişată pe GPS de 86 km/h.
          Aerul Condiţionat a funcţionat pe treapta I de la intrarea pe Autostrada Soarelui şi până la destinaţie (aproximativ 90% din timp), iar în maşină am fost doi adulţi şi un copil plus bagaje cât cuprinde (ca Info am folosit şi spaţiul de la picioarele pasagerului din dreapta faţă ).

Timp total de deplasare: 2h 49min 30sec (Drumul Taberei din faţa blocului şi până în faţa Hotelului Afrodita din Venus)
          Timp opriri conform GPS: 8min 50sec (semafoare Bucureşti, taxă pod Feteşti, treceri pietoni, alte priorităţi acordate în funcţie de particularităţile drumului)
          Total litri motorină consumaţi conform C.B: 11,8 litri
          Total kilometri parcurşi conform Jurnalier: 259,3 km
          Consum înregistrat conform C.B: 4,6 litri/100km

P.S Pentru amatorii de statistici revin cu poza trip-ului înregistrat de GPS pentru această deplasare.
          Last edited by Ampt; 18 July 2014, 07:04.

Comment

• Super consum, daca mergeai cu trenul sigur plateai pe bilete mai mult.
            Eu cand am fost la mare (tot la Venus) am avut consumul de 6% mers pe autostrada cu cruze setat la 134km/h(pe gps 129 km/h),iar la intoarcere am avut consum de aproape 8% din cauza unui vand nebun care batea din fata viteza setata la fel.
            Last edited by GFN; 18 July 2014, 08:39.
            Captain of the black pearl

Comment

• Originally posted by Ampt View Post
              Date traseu parcurs Duminică 13 Iulie pe ruta Bucureşti - Venus (plecare din Bucureşti ora 8 şi 14 minute):
              drumul a fost O.K, relativ liber, achitat Taxa de pod la Feteşti, consumul înregistrat de C.B-ul maşinii a fost de 4,6 litri/100km pe o distanţă totală de 253 de kilometri, regimul de viteză pe Autostradă a fost cuprins undeva între 110-115 km/h conform GPS (pe bord viteza afişată a fost de 115-120 km/h), pe porţiunea de la Cernavodă la Agigea am circulat cu o viteză de aproximativ 130-135 km/h, în localităţi nu am depăşit 55 km/h, din Eforie Sud şi până în Venus am mers cu aproximativ 105 km/h (legal în cele două localităţi străbătute), rezultând o viteză medie de deplasare a călătoriei afişată pe GPS de 86 km/h.
              Aerul Condiţionat a funcţionat pe treapta I de la intrarea pe Autostrada Soarelui şi până la destinaţie (aproximativ 90% din timp), iar în maşină am fost doi adulţi şi un copil plus bagaje cât cuprinde (ca Info am folosit şi spaţiul de la picioarele pasagerului din dreapta faţă ).

Timp total de deplasare: 2h 49min 30sec (Drumul Taberei din faţa blocului şi până în faţa Hotelului Afrodita din Venus)
              Timp opriri conform GPS: 8min 50sec (semafoare Bucureşti, taxă pod Feteşti, treceri pietoni, alte priorităţi acordate în funcţie de particularităţile drumului)
              Total litri motorină consumaţi conform C.B: 11,8 litri
              Total kilometri parcurşi conform Jurnalier: 259,3 km
              Consum înregistrat conform C.B: 4,6 litri/100km

P.S Pentru amatorii de statistici revin cu poza trip-ului înregistrat de GPS pentru această deplasare.
              Poza promisă cu trip-ul înregistrat de GPS pe ruta Bucureşti (Drumul Taberei) - Venus (Hotel Afrodita).
              Attached Files

Comment

• Cu cele două ieşiri efectuate în timpul sejurului de pe litoral, una prin Neptun (zona Prichindel) şi Mangalia (zona Portului Turistic), iar cea de-a doua fiind un drum până la Vama Veche şi cu traseul de întoarcere Venus - Eforie Nord (unde am şi oprit preţ de vreo 45 de minute) - A2 - ieşire de pe A2 la Fundulea - Brăneşti - Şoseaua de Centură - Pod A1 - B-dul Preciziei - Valea Cascadelor - Drumul Taberei, am parcurs în total 342,5 kilometri pentru care am "scos" din rezervor 15,5 litri de motorină, rezultând un consum de 4,5 litri/100Km.
                Attached Files

Comment

• Frumoase poze, frumos in Venus, si un consum de vis. Sa tot mergi cu astfel de consumuri.!! Stima
                  My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• @andrei_mircea: Mulţumesc la fel!

Comment

• Mergi cu 115 pe autostrada special pentru consum?
                      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Si daca ar merge cu 100 km/h pe autostrada, ar fi vreo problema ? Trebuie sa mergi cu 130 neaparat, sau cum ?
                        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• nu 130 cu loganu' ca zornaie evacuarea.
                          ori pana-n 120, ori 140 sau peste.
                          astia cand au stabilit viteza maxima admisa pe autobenzi, ce dracu n-au luat in calcul masina nationala?

Comment

• Originally posted by 827sam View Post
                            Si daca ar merge cu 100 km/h pe autostrada, ar fi vreo problema ? Trebuie sa mergi cu 130 neaparat, sau cum ?
                            Hop si tu, a zis cineva ca e vreo problema?
                            Kojak, la dieseluri ai alta turatie la 130 si alt espament deci alt regim de rezonanta.
                            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• corect. m-a luat valu', ma gandeam la benzinare

Comment

• Pai la cum l-ai intrebat suna ca l-ai certat ca merge incet doar pentru a scoate consum ...
                                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google