Oricat am dori unii sa nu fie asa, uleiul la un diesel se inegreste mult mai repede fata de un benzinar
My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -
Collapse
X
-
Adevar graiesti domnul B997NDL eu am aproape 90 de mii si in afara de ulei si filtre, nici macar un capat de bara nu am schimbat ca nu cere. Pardon am uitat de placutele de frana. Secretul e sa nu ai mila, sa-i atingi nivelul maxim de exploatare am motorului de cate ori ai ocazia. Parerea mea. Respect!
Comment
-
Stai sa vezi cand o apuca regenerarea la o intersectie distanta de casa , dimineata iesit din tura de noapte si asta nu odata ci de trei ori mi s-a intamplat pana acum ,dau scaunul pe spate si astept pana isi face treaba.Captain of the black pearl
Comment
-
Sincer habar nu am dar cine crezi mai sta sa o plimbe cand imi pica ochii in gura de somn, am vazut ca la un moment dat clampane cateva relee pe sub bord si motorul revine la turatia normala de ralanti.
Intr-o dimineata chiar a fost hilar ,un vecin iesise cu cainele sa isi faca nevoile, ne-am salutat si apoi inevitabila intrebare ...Ce faci vecine ? am iesit cu catelul , tu ?.. eu, astept sa se termine regenerarea.Last edited by GFN; 11 September 2014, 20:40.Captain of the black pearl
Comment
Comment