Golanul Meu :D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masina mai ales culoarea, parerea mea este sa investesti intr-un badboy ar da super pe culoarea asta mai ales cu jantele alea
    Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

jantele le-am luat de la un coleg de pe forum second cu 900 de lei
      PH 71 MKI

Comment

Cat ai dat pe jante ?
        Şoferul prudent se uită în ambele sensuri înainte de a trece pe roşu

Comment

900 de lei toate 4 si cu cauciucuri 195 50 r15 dar cam tocite
          PH 71 MKI

Comment

@SylviuGoogle: Tu nu citesti inainte sa postezi???
            sigpic

Comment

azi datorita unui "smecher" cu un allroad care a facut triplare in fata mea am reusit sa fac masina praf dar eu am scapat decat cu cateva taieturi...
              ala nu a oprit, numar nu a vazut nimeni, casco nu am si uite asa am ramas fara masina
              ce sa fac sa caut una cu motorul defect si sa pun motorul meu care nu a patit nimic sau sa o vand asa epava?
              astept un sfat
              PH 71 MKI

Comment

Pai dute la Politie si denunta l ,este imposibil sa nu l gaseasca, dale cate mai multe indicii si o sa l caute sa ti faca masina plus restul de pedepse. Pai ce faci ,il lasi asa sa fuga fara sa faci nimic ?

Comment

numarul nu lam vazut
                  am fost la politie singurul indiciu a fost culoarea si marca masini
                  miau spus ca nu au cum sa il gaseasca
                  nu l-am lovit ca am tras in sant ca mi-a fost frica sa intru in el si uite asa m-am ales cu masina zob
                  PH 71 MKI

Comment

Pai daca ai vazut marca si culoarea masinii ar trebui sa caute politia in judetul/orasul tau marca respectiva de masina si culoarea.Insista ca e mare nedreptate in cazul tau.

Comment

imi pare rau pt cele intamplate, speri sa reusesti sa rezolvi cumva !

In zona unde te-a lovit nu erau camere de supraveghere?
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

nu erau tocmai era un camp....
                        PH 71 MKI

Comment

Ai spus spus ca a facut o triplare. Ceilalti pe care i-a depasit nu au vazut nimic? Sau pana in zona unde s-a intamplat nu sunt camere sa se verifice traficul inainte de accident si poate recunosti masina.

Comment

cei pe care ia depasit ziceau ca nu au vazut numarul ca s-au uitat la mine cum ma faceam praf si camere pana la locul respectiv nu sunt. Si nici dupa nu sa dus sa intre in oras ca am cautat pe camere la un omw
                            PH 71 MKI

Comment

si uite asa caut logan acceasi culoare dupa 2007 km pana in 100000, cu carte service la dacia, pret maxim 20000 de lei daca stiti va ros sa ma anuntati.
                              Attached Files
                              PH 71 MKI

Comment

nu vinzi jantele ?? !
                                http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google