Masina Lui Champion !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu nu vad utilitatea luminitelor de la picioare si din aeratoare (este doar o parere ca masina se transforma in brad de craciun)

Luminite utile ar fi acelea de pe usa in partea inferioara, care sa lumineze in jos cand deschizi usa, astfel incat sa vezi unde pui piciorul cand cobori.Pe usile din fata se pot monta foarte frumos sub oglinzi,cel putin asa am vazut la o Skoda Superb.

Masina arata frumos din ce vad eu in poze.

Daca vrei sa o faci ca in acel VT incearca sa scapi de grila aceea din bara de berlina, si sa faci una gen MCV.Sunt destule masini care zici ca zambesc precum Zambetul lui Iliescu
    real power..... diesel power by

Comment

Originally posted by Tudor View Post
      misto treaba cu lumini in aeratoare, singurul dezavantaj e ca trebuie sa faci curatenite in ele foarte des. da niste detalii te rog !
      dai jos aeratoarele, gauresti acel plastic pt a face loc ledului...tragi fir..iei curent de la consola centrala si cam atat

Originally posted by florin_dnf View Post
      ma da frumoase lumini ai pus...
      sunt dator vandut ;)) am facut si limbile de la ceas rosii in sfarsit ))
      Last edited by Champion; 20 November 2011, 16:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ce bine arata! Vopseaua este impecabila in poze, nici nu zici ca au trecut anii peste ea. I-ar sta excelent sa fie asa, de fabrica, dar cu garda la sol cat mai mica
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Sper sa mai tina o vreme, sa n o deochi ):P Inca ma mai gandesc daca se merita sa o cobor (aici ma gandesc la drumuri, confort) cu toate ca aspectul se modifica semnificativ.
          Last edited by Champion; 20 November 2011, 17:14.

Comment

Stai linistit caz te obisnuiesti repede cu arcurile sport.Apoi nu o sa vrei sa mai revii la stockMergi cu cineva care arcuri sport din pitesti..dnf, alexutzu etc si vezi cum e.Merita.
            AG 16 Y M A

Comment

toti si`au luat bara mcv din bucuresti si devine o noua moda si de-acu toti sunt sfatuiti sa-si puna bara mcv tare
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

gata vreau arcuri..daca are cineva h&r second de vanzare sa lase un mesaj ceva..ms !

Comment

Avea Golan91... Da-i PM, sau daca vrei nr lui, ti-l dau pe PM eu. Omul e de incredere.
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

nenea..alea de la golan sunt la mine de 1 luna....ziko...vb miercuri la intalnire..am eu arcuri ieftinache pt tine...alea vechi de le-am avut eu...nu st asa rigide ca h&r
                    low....&.....slow

Comment

ideea e sa fie de calitate si am inteles ca astea H&R ar fi printre cele mai bune..vorbim la intalnire oricumD

Comment

Poate vin si eu miercuri si iti faci o idee cum e cu ceva putin mai rigid..eu am weitec taiate o spira si amortizoare intarite si scurtate.
                        AG 16 Y M A

Comment

Ms Al!n...Am vb cu alexutzu ..ne intalnim maine sa vedem ce si cum

Rog un modertor sa schimbe numele din "Masinal lui..." in "Masina lui..." . Multumesc !

gata si arcurileeeeeeeeeeeee lowlowlow
                          Last edited by Champion; 23 November 2011, 19:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Arcuri

PB231021.1.jpg

PB231022.jpg

Comment

alta viata domnule te vede lumea cu alti ochi
                              low....&.....slow

Comment

Bravo ma asa mai merge.sa le topai sanatos.
                                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google