da belea jantle, o sa dea bine de tot pe masina, da incearca sa pui un talon mai mic 60, 55 sau chiar 50!!!! si capacele cred ca gasesti tu un strungar sa ti le faca frumos !!!!
PH 06 WPW Aka Wepewe-ul
Collapse
X
-
@cosmin83: merci
am si cauciucuri, relativ uzate, ce e drept si sunt 195/50 r 15. nu stiu unde as putea sa mai gasesc 2 jante ca alea, ca asta e una din probleme. am numai 2.. si 4 daca gasec, numai sa gasesc. capacelele fix asta vroiam sa fac sa mi le fac la strungar. am unde, numai ca nu stiu unde sa gasesc material din care sa le fac.
as mai putea sa le fac din plexiglas, ca solutie alternativa, in caz ca nu gasesc aluminiu si sa le fac tot albe pentru ca e mai usor plexiglasul ca material. conteaza la inertia partilor mobile ale suspensiei sa fie cat mai usoare. asta i-a determinat pe cei de la citroen cand au proiectat citroenul axel sa puna discurile si etrierii langa cutie.
sau macar daca stie cineva cum se cheama jantele in afara de aluline rem ca nu stie nimeni de denumirea asta, ca sa ma inteleg mai bine cu eventualii vanzatori. sa stiu exact ce sa cer. sau unde as mai putea gasi.. cred ca un loc in care o sa ma duc maine e in zona mcdonalds polizu, sunt acolo niste baieti care se ocupa cu jante de mult timp. poate acolo.
Comment
-
poza cu o janta pusa pe masina:
se vede cam slab, dar se vede.
Comment
-
salut !
Te-am vazut ieri pe la gara de nord pe la 15:40 ...frumoasa masina si toba se aude super.
Numai bine !sigpicFGA-ul meu... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
o poza...doua cu scaunele montate ne arati si noua
Comment
-
niste poze cu masina pe Transfagarasan
Comment
Comment