PH 06 WPW Aka Wepewe-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da belea jantle, o sa dea bine de tot pe masina, da incearca sa pui un talon mai mic 60, 55 sau chiar 50!!!! si capacele cred ca gasesti tu un strungar sa ti le faca frumos !!!!
    sigpic
    The MVP

Comment

@cosmin83: merci

am si cauciucuri, relativ uzate, ce e drept si sunt 195/50 r 15. nu stiu unde as putea sa mai gasesc 2 jante ca alea, ca asta e una din probleme. am numai 2.. si 4 daca gasec, numai sa gasesc. capacelele fix asta vroiam sa fac sa mi le fac la strungar. am unde, numai ca nu stiu unde sa gasesc material din care sa le fac.

as mai putea sa le fac din plexiglas, ca solutie alternativa, in caz ca nu gasesc aluminiu si sa le fac tot albe pentru ca e mai usor plexiglasul ca material. conteaza la inertia partilor mobile ale suspensiei sa fie cat mai usoare. asta i-a determinat pe cei de la citroen cand au proiectat citroenul axel sa puna discurile si etrierii langa cutie.

sau macar daca stie cineva cum se cheama jantele in afara de aluline rem ca nu stie nimeni de denumirea asta, ca sa ma inteleg mai bine cu eventualii vanzatori. sa stiu exact ce sa cer. sau unde as mai putea gasi.. cred ca un loc in care o sa ma duc maine e in zona mcdonalds polizu, sunt acolo niste baieti care se ocupa cu jante de mult timp. poate acolo.
      Last edited by zoomoptic; 15 November 2011, 00:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am facut schema pt cadrul pe care vor veni prinse scunele. mie inca mi se pare incredibil cat de rezistente sunt scaunele alea de opel. masina avea 200 de mii de km, si totusi nu au pic de joc la spatar. o sa atasez o poza dupa ce termin

Comment

poza cu o janta pusa pe masina:

se vede cam slab, dar se vede.
          Attached Files

Comment

Foarte frumos .. sa vii duminica sa ni le arati

Comment

mai am de lucrat la ele, si le pastrez pentru la vara. la ce ora duminica?

Comment

Dragutza masina ,duminica la 16:00 !!
                TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge

Comment

am reusit sa montez scaunele pe masina! merg perfect, sunt centrate, si mai jos cu 50 de mm. ceea ce e perfect, parca prea stateam ca in camion. si in plus de asta sunt negre.

Comment

salut !
                    Te-am vazut ieri pe la gara de nord pe la 15:40 ...frumoasa masina si toba se aude super.
                    Numai bine !
                    sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

codul de piesa pentru un injector pt motorul f5r 700 stie cineva? ala 2.0 16v IDE, injectie directa benzina.

Comment

s-a rezolvat, nu se poate

Comment

o poza...doua cu scaunele montate ne arati si noua
                          http://www.loganclub.ro/forum/bz_85_frn-t43161.html

Comment

o sa postez niste poze.

Comment

niste poze cu masina pe Transfagarasan
                              Attached Files

Comment

arata foarte bine masina, mai pune ceva poze si de interior.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google