Loganu meu! GGD-ul

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumos....bravo....
    sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• intradevar arata bine ori ma fura ochiul ori pare-mi cai mai lata cu kitu asta , supermisto oricum .
      ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• SINGURUL LOGAN REUSIT...! Sa vedem cat rezista...BRAVO !
        ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !

Comment

• ce nu imi place mie ... e ca se zice ca totul e custom...kitul etc... Cautati masina lui adi trif sa vedeti ca aia este prima ce are kitul acesta .La fel si ..."Barile au fost facute dupa suspensie " , barile au fost gandite pe masina lui adi direct,apoi au ajuns pe GGD.
          In fine,astea sunt doar niste detalii ,masina chiar arata beton din pacate si roby s-a suparat pe mine ca i-am zis ca s-a incercat o copie de subaru ... odata prin bot,grila de aerisire...si apoi prin culoare.Jantele sunt prea mici ,sper ca pe viitor sa nu fie si aurii ... Multa bafta.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• si eu ti-am vazut ieri masina la promotor, arata bine, succes in continuare cu ce ai de gand sa faci
            Loganul Meu !

Comment

• Sunt dezamagit de afirmatiile pe care le-ai facut la emisiune.Pacat,ca masina arata bine,l-ai suparat pe adi .Bafta si numai bine.
              sigpic

Comment

• am ramas si eu putin socat. totusi...suntem 'o mare familie' aici, nu poti sa spui ca ceva e al tau, si unic, cand de fapt nu e unic, si nici al tau
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• criticile astea a noastre nu-si au rostu. noi de aici stim pe ce masina a fost pus kitu' asta prima data, asa ca hai sa terminam cu discutiile astea aiurea sa incercam sa ne limitam la partea cu "masina arata misto..etc"
                  sanatate

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                    ce nu imi place mie ... e ca se zice ca totul e custom...kitul etc... Cautati masina lui adi trif sa vedeti ca aia este prima ce are kitul acesta .La fel si ..."Barile au fost facute dupa suspensie " , barile au fost gandite pe masina lui adi direct,apoi au ajuns pe GGD.
                    In fine,astea sunt doar niste detalii ,masina chiar arata beton din pacate si roby s-a suparat pe mine ca i-am zis ca s-a incercat o copie de subaru ... odata prin bot,grila de aerisire...si apoi prin culoare.Jantele sunt prea mici ,sper ca pe viitor sa nu fie si aurii ... Multa bafta.
                    cristi,m-am saturat de tine. imi dau cuvantul. pana una alta am ajuns undeva cu un logan,am ajuns intr-un punct in care multi nu au curaj sa ajunga sau care ajung nu au sanse sa stea foarte mult. nu sunt multi care au curaj sa mearga cu 8cm garda la sol si urmeaza sa o mai cobor.
                    pana una alta eu am ajuns la Pro Motor.
                    daca vrei sa ma crezi sau nu, nu am nimic cu Adi si chiar am zis din greseala ca e singurul Logan cu kit-ul facut de Roby. si mai e o problema. a lu Adi a fost facut de ProStreet Tuning, al meu a fost facut de Pro Tuning. Adi are doar spoileru fata,spoileru spate si pargurile. din cate observi eu mai am niste elemente in plus facute de Roby: capota,pleoapa luneta,eleron; care adunate cu kit-ul exterior,usi,culoare,faruri,stopuri,suspensie,jant e dau cu totu alta masina.
                    citeste mai intai pe toate forumurile ca toata lumea lauda masina mea, ba unii chiar zic ca arata mai bine ca loganul alb. ma miram sa nu comentezi tu ceva anti masina mea. de fapt in afara de loganul tau, nu cred ca mai exista alt logan frumos din punctul tau de vedere.
                    poti sa te superi sau nu,asta e punctul meu de vedere fata de tine. m-am abtinut pana acum sa-ti zic ceva,dar nu am mai rezistat.
                    http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                    : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

• Eu nu inteleg dc trebuiesc comparate atat? Ca acel kit a fost facut pt. nu stiu ce masina....tot Logan. Pai nu e tot aia ) Aici e prezentata masina asta. Comentati la alte kitch-uri care sunt prezente pe aici nu la o masina in care s-au investit bani seriosi si care e ok. Asta e, omu a ajuns la Pro motor si si-a prezentat-o cum a vrut si cum a crezut. Macar de erau comparate masini diferite nu tot Logane
                      Last edited by Soran; 12 February 2009, 22:34.
                      Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                      Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Bravo ggd cel m-ai frumos logan din tara

Comment

• toate ca toate da chiar e cel mai frumos logan ,ce mai ,omu chiar a investit in masina aia si merita tot respectu ,toti avem dreptul la o parere insa aici cred ca toate parerile sunt bune.

Comment

• Originally posted by ggd_87 View Post
                            cristi,m-am saturat de tine. imi dau cuvantul. pana una alta am ajuns undeva cu un logan,am ajuns intr-un punct in care multi nu au curaj sa ajunga sau care ajung nu au sanse sa stea foarte mult. nu sunt multi care au curaj sa mearga cu 8cm garda la sol si urmeaza sa o mai cobor.
                            pana una alta eu am ajuns la Pro Motor.
                            daca vrei sa ma crezi sau nu, nu am nimic cu Adi si chiar am zis din greseala ca e singurul Logan cu kit-ul facut de Roby. si mai e o problema. a lu Adi a fost facut de ProStreet Tuning, al meu a fost facut de Pro Tuning. Adi are doar spoileru fata,spoileru spate si pargurile. din cate observi eu mai am niste elemente in plus facute de Roby: capota,pleoapa luneta,eleron; care adunate cu kit-ul exterior,usi,culoare,faruri,stopuri,suspensie,jant e dau cu totu alta masina.
                            citeste mai intai pe toate forumurile ca toata lumea lauda masina mea, ba unii chiar zic ca arata mai bine ca loganul alb. ma miram sa nu comentezi tu ceva anti masina mea. de fapt in afara de loganul tau, nu cred ca mai exista alt logan frumos din punctul tau de vedere.
                            poti sa te superi sau nu,asta e punctul meu de vedere fata de tine. m-am abtinut pana acum sa-ti zic ceva,dar nu am mai rezistat.
                            si eu de tine
                            Pai fratele meu , ideile tale in ce privesc tuningul le stim.Un joker pe capota,o combinatie unicata de praguri ,spoiler spate unicat de la o firma,spoiler fata unicat de la alta firma, la care nu poti sa adaugi nici un fel de suspensie sport ca raschetezi pe jos.Cand dsign iti explica ca prima data se pune suspensie,apoi jante apoi kitul de tuning ,tu te incordai cu kitul tau unicat facut de Carzone pentru alte masini,si adaptat pe logan,ca sa nu mai vorbesc de cate ori ai aparut pe threaduri de kitsch tuning..Masina e si asa prea joasa,pentru ca nici kitul asta unicat nu a fost gandit pe masina ta,si a fost facut pe cea a lu Adi,unde s-a putut cobora foarte mult din cauza lipsei suspensiei sport.Meritul este al lui Roby si cam atat,ti-am zis ,ideile tale le-am vazut pana acum.Asa ca abereaza in continuare la TV ce vrei tu daca asta te face sa te simti bine...esti unic ,pacat ca mai sunt altii ca tine ,si au fost inaintea ta.
                            Ce dracu sa fac la TV eu ? nu destul de mint altii de rup...mai tre sa mint si eu.
                            Last edited by Cristi_Xp; 12 February 2009, 23:53.
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ggd se pare ca tot cu capul in nori ai ramas si oricat te-ai chinui tot prostii scoti pe gura
                              sincer pacat de masina ca are un asa proprietar
                              CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

• Cristi_Xp, in primu rand nu esti frate cu mine.
                                da, meritul a fost a lu Roby,am recunoscut asta mereu,daca urmareai atent emisiunea observai ca am mentionat ca masina a fost facuta de el.el a venit cu ideile,schitele,etc. kit-ul exterior. de culoare si ce mai are masina e meritul meu, consultandu-ma si cu Roby.
                                kit-ul a fost facut pe masina lu Adi,dar nu cred k poti compara cum arata kit-ul asta pe o masina cu suspensie stock si cum arata pe o masina cu suspensie sport. si in plus sunt multe elemente care pe masina lui sunt stock iar pe a mea nu,care toate adunate schimba imaginea masinii.
                                ce am facut acum ceva vreme pe masina e partea 2. eram la inceput,am vrut sa fac ceva nou pe logan (nu vroiam ce exista deja, ex. kit-urile de la pilot sau prelungirile pt logan).

asa ca hai pas si exprima-ti invidia la alte masini.
                                multumesc
                                http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                                : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google