Loganu meu! GGD-ul

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Motoru e 1.6 (cum scrie si la semnatura mea), toba are,urmeaza si filtru si resoftare dar mai tarziu.
    neoanele sunt de fapt leduri si nush ce material au de protectie ca am reusit si am spart unu .
    ce vrei sa zici cu plasa la prizele de aer,ca nu inteleg.
    Pachetu de spoilere e o combinatie intre kit-urile Carzone Estrada si Cazone Citroën Xsara Mk2 BASIC KIT!

am o idee,poate intr-o zi,knd se face vremea mai frumoasa,facem o intalnire a loganurilor! poate spre sfarsitu lu februarie,inceputu lu martie k s vorbim si noi live,sa ne vedem masinile live,etc.
    Last edited by Cristi_Xp; 15 February 2007, 02:50.
    http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
    : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

Nu prea stie multa lume de noi....asa ca la intalnire..suntem cam imprastiati prin toata tara
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ma scuzi GGd-ule nu am vazut 1,6 , sa anuntati si voi din timp adunarea sa aibe lumea timp sa plece de la servici una alta .
        Pot sa vin si eu si nu suntem asa putini mai cheami si tu GGD-ule pe Sgm Tau unu altu si facem si niste lectii ceva de mecanica
        GGD imi permiti sa mai pun mai multe poze din istoria masini tale ca nu toti o cunosc Si bafta in continuare , condu prudent
        Last edited by crististreulea; 11 March 2008, 22:19.
        sigpic

Comment

io faceam referire la o intalnire LOGAN! cum fac si baietii cu daciile vechi (daca tot ai amintit de sgm si tau).
          poze lasa ca o sa pun io cu masina mea,ca mai selectez din ele. si cand aveam doar plasa si de la accident etc.
          Last edited by Cristi_Xp; 15 February 2007, 02:51.

Comment

Asa cum am promis,pun niste poze,cu masina la inceput cand am cumparat-o.
            La inceput am schimbat grila de la bara fatza,cu acea plasa gri si am schimbat muzica din fabrica cu altceva mai bun.
            pe urma am vopsit spoilerele si oglinzile in culoarea caroseriei si am schimbat plasa cu una neagra.
            si pe urma am facut-o cum arata acum + inca o mica modificare: plafonu,capota,porbagaju sunt negre acum! aseara le-am terminat si nu am apucat sa-i fac poze. nu sunt vopsite,sunt colantate.
            Attached Files
            Last edited by Cristi_Xp; 15 February 2007, 02:52.

Comment

Astea sunt pozele de la accident. poate unii intre voi stiti,pt cei ce nu stiu anu trecut in octombrie am avut un accident,pe b-dul aviatorilor mi-a taiat o masina fata si incercind sa o evit am tras de volan si am inceput sa ma rotesc pe sosea si ca ss nu ma duc pe contrasens am tras dreapta de volan si am reusit sa intorc masina pe sosea si am lovit o bordura. din accident masina a iesit cel mai urat, io doar m-am lovit la cap de stalpu masinii.
              masina avea 2 jante sparte + cauciucuri,puntea stramba,amortizoarele rupte,arcurile indoite,directie etc. am stat cam o saptamina sa evalueze masina sa vada daca e dauna totala.
              Attached Files
              Last edited by crististreulea; 11 March 2008, 22:18.

Comment

aici s-au adunat mai multe. sa incep: aripa fata a fost vopsita ca a lovit-o o poarta de la un garaj,usile au avut 2 dungi infundate de la unu din parcare (profesionisti d`astia) si aripa spate a fsot vopsita ca am gasit un carucior la selgrose in ea (de atunci parchez masina cit mai departe,unde nu sunt masini si altele) iar porbagaju e asa ca am vrut s scot emblemele (ala nu a patit nimic). barile sunt scoase ca sa gasit un prieten sa intre in mine si pe urma sa ma arunce si in ala din fata! (se uita dupa una pe strada si nu a vazut ca am pus frana) + ca vopsitoru a gasit niste puncte pe tabla din fabica infundate un pic!
                Attached Files
                Last edited by crististreulea; 11 March 2008, 22:15.

Comment

E asa da GGD sa stie lumea povestea masini
                  Sa imi zici si mie cum se comporta in timp autocolantu , am vrut si eu sa imi pun pe capota , dar mia zis cineva ca nu se merita mai bine o vopsesc
                  Sa ai grija de ea si fara accidente rutiere
                  Last edited by Cristi_Xp; 3 February 2007, 07:01.
                  sigpic

Comment

Originally posted by ggd_87
                    aripa spate a fost vopsita ca am gasit un carucior la selgros in ea (de atunci parchez masina cat mai departe, unde nu sunt masini si altele)
                    Si eu la fel, de cand am gasit o zgarietura pe portbagaj in Selgros.
                    Sa ai grija de ea, ca pana acum a avut cam destule accidente...
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Lasa ca tabla se inlocuieste sau se repara.Bine ca nu ai patit u ceva mai grav. PS: Bine ai sifonat-o:P
                      Renault Scenic II
                      Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Originally posted by ggd_87
                        ...de atunci parchez masina kt mai departe,unde nu sunt masini si altele
                        Cam asa fac si eu...cand parchez ma uit sa vad daca exista vreo probabilitate cat de mica ca ala care da cu spatele sa intre in mine...si atunci mai bine o pun unde nu-i nici dreq..mai bine mai merg 100-200 m pe jos am avut 2 usi schimbate cu parcarile astea :p
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                          Cam asa fac si eu...cand parchez ma uit sa vad daca exista vreo probabilitate cat de mica ca ala care da cu spatele sa intre in mine...si atunci mai bine o pun unde nu-i nici dreq..mai bine mai merg 100-200 m pe jos am avut 2 usi schimbate cu parcarile astea :p

cum adik 2 usi schimbate?
                          Renault Scenic II
                          Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

adica...a dat odata unu cu spatele..am schimbat una.Si dupa ceva timp...a mai dat altu cu spatele..si iar am mai schimbat una

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                              Pe mine nu ma interesaza ca da cu spatele, ca nu am unde sa o las sa iasa unu cu spatele si sa dea in ea, pe mine ma enerveaza aia care dau cu usa in ea. Am pana acum reo 2 indoituri in usa spate, un chiar adnca care s-a luat si vopseaua. O las cat mai departe posibil, mai bine merg putin pe jos decat sa o gasesc iar indoita.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

io dau cu spatele pana dau cu carligu` in ei daca ma enerveaza ... da-i dreq de ciupelitzi
                                http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                                http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google