Loganu meu! GGD-ul

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chiar ma bucur ca ai revenit....nu zic nimica de masina ca e frumoasa,capoa fata e preferata mea))......Hai sari cu 2.0 pe ea si e gata....
    sigpic

Comment

• dany hai ma nene pe la polivalenta ca toti te asteptam ! ! !
      sigpic
      The MVP

Comment

• @aleXpeed: sigur nu eram eu, pentru ca nu circul momentan, ca sunt cu piciorul in ghips. iar pe acolo nu am mai fost de mult,ca nu mai am nici o treaba pe acolo! Vezi ca mai e un Avensis maro prin zona.
        Tot sambata e intalnirea? si la ce ora? Nu promit nimic pt wekeend-ul care vine, dar dupa paste sigur voi venii. Acum wekeend-ul asta am treaba.
        http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
        : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

• am avut sansa sa il vad si eu live
          e prea frumos!!!!
          BRAVO
          Attached Files

Comment

• sal felicitari pt ce ai reusit sa faci din masina TARE
            am si eu o intrebare schimbatorul la i scurtat (taiat)?
            bafta

Comment

• sal GGD ...faina masinutza ! ce jante ai ? par a fi Keskin kt4 !
              sigpic

Comment

• @uzzy: multumesc mult. da, schimbatorul l-am taiat si in momentul in care am pus nuca de prestige am constatat ca e mai adanca decat cea pe care o aveam inainte si asa acum e si mai jos! dar m-am obijnuit cu el, mai nasol e cand trec de pe logan pe avensis sau invers, in avensis caut schimbatorul pe jos, in logan il caut pe sus.
                @TM80MAT: jantele sunt Rial, modelul din cate stiu ca se numeste Nogaro.
                http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

• foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos...te-am vazut si eu astazi prin constantala mare,la soare...numai stiu daca prin constanta sau mamaia...oricum pe acolo...

Comment

• Mamaia, de 1 mai, era printre cei de la "Fast&Furios"...
                    I don't ride low, I fly high...

Comment

• da.... ce masina urata ai.... Vino la intalniri sambata la 4 la polivalenta.

Comment

• cel m-ai tare logan din tara dupa parerea mea...ti-am vazut masina pe viu anul trecut la mangalia parca...e tare rau....misto rau...bv'o....
                        Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

• superba masina spor la modificari in contiunare asta daca mai ai ce

Comment

• Ai o masina de vis.La pro..... pomeneai de faptul ca daca se strica sistemul electric de deschidere al usilor ai tu o maneta secreta stiuta numai de tine.A fost tare de tot faza.Presupun ca nu vrei sa zici unde este butonul magic.

Comment

• salve..te-am vazut duminica seara in Slobozia...adica pe 12 septembrie cu ce ocazie?nu am apucat sa te opresc sa te salut...pt ca plecai
                              Keep It Real! Keep It Simple!
                              sigpic

Comment

• nu pui poze cu jantele? :>
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google