If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Alte poze cu GGD-u!
Pe autostrada knd ma intorceam de la mare,in spatele unui coleg de la 4SS.
CU fetele kre au stat pe masini la expozitie si cu interiorul masinii.
GGD-ule ce grija ai de capota Ai venit cu ea foliata
LE: De ce dai pleoapele jos ... si le pui doar la show-uri ? Ai facut ceva la culoare ca parca e mai stralucitoare decat un Logan stock Albastru Egee :-s
GGD-ule ce grija ai de capota Ai venit cu ea foliata
LE: De ce dai pleoapele jos ... si le pui doar la show-uri ? Ai facut ceva la culoare ca parca e mai stralucitoare decat un Logan stock Albastru Egee :-s
pai s incepem: scrie pe luneta sus in mijloc LOGAN CLUB ! ! !
pleoapele; mi-e lene sa ma duc in capatu strazii sa-mi iau un tub de silicon sa le prind.
Culoarea? nush, poate din cauza polishului; in rest e acel albastru egee din fabrica!
pai s incepem: scrie pe luneta sus in mijloc LOGAN CLUB ! ! !
pleoapele; mi-e lene sa ma duc in capatu strazii sa-mi iau un tub de silicon sa le prind.
Culoarea? nush, poate din cauza polishului; in rest e acel albastru egee din fabrica!
A iesit fain culoarea Iese mai bine in evidenta:P
Nu iti mai pune pleoapele Parerea mea este ca da mai bine fara ele.
pe angeluri nici nu se prea potrivesc pleoapele alea...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
O poza sa vada toti scrisu cu logan club si cu un mic logan langa cu care s-au jucat toti colegii de la 4Speed Squad.
Alte poze cu interioru si o poza cu capota,sa vedeti cum am putut sa vin cu ea de la mare pana-n bucuresti.
frumos GGD-ul, dragut tunat si cu bun gust.
personal ma omoara tapiteria interioara. n-am vazut eu bine sau plasticul de pe bord si de pe usi este vopsit?
in poze arata mortal, de aproape cu ochiul liber ... nu-mi prea cred ca da foarte bine.
oricum sper ca e din piele
capota e bestiala, chiar daca mi se pare putini exagerat sa pui folie pe ea
daia se da cu lac dupa desenare
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
frumos GGD-ul, dragut tunat si cu bun gust.
personal ma omoara tapiteria interioara. n-am vazut eu bine sau plasticul de pe bord si de pe usi este vopsit?
in poze arata mortal, de aproape cu ochiul liber ... nu-mi prea cred ca da foarte bine.
oricum sper ca e din piele
capota e bestiala, chiar daca mi se pare putini exagerat sa pui folie pe ea
daia se da cu lac dupa desenare
deci: capota am facut-o in constanta si nu am avut posibilitatea sa o lacuiesc. si a trebuit sa vin cu ea din CT pana in B asa. a doua zi la ora 8 eram la service sa o lacuiesc si acum umblu normal cu ea!
bordu este vopsit,pt ca ala care mi-a facut interioru nu a mai vrut sa-mi faca si bordu si cu vreo 3 zile inainte de expozitie mi le-a pus in brate (bordu si fetele de usi). si aia a fost singura varianta sa ajung cu interioru in aceeasi culoare. oricum,arata bine si nici nu s luat vopseaua pana acum si merg zi de zi cu ea.
si nici nu ma omor acum sa le imbrac pt ca e posibil sa shimb fetele de usi si bordu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment