Loganu meu! GGD-ul

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da arata chiar bine sunt poze pe theadul "Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare"

Comment

• Frumos rau de tot botul , foarte agresiv , da putin spre solenta .
      sigpic

Comment

• Capota bad boy e piesa! Restul sunt supradimensionate dupa mine, in special eleronul spate care nu are ce cauta acolo(este gen seria 7)! Per totl arata a masina de show!

Comment

• New GGD !!!

A iesit intr-un mare fel noul GGD. Sper sa nu se supere pe mine prietenul Dany pentru poze .
          Attached Files
          sigpic
          The MVP

Comment

• Arata super bine masina,singurul lucru care nu imi place este eleronul ala ciudat.

Comment

• Asa am zis si eu la inceput dar in realitate da foarte bine cu el !!
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Asteptam sa vedem ce spune si de interior, ca a umblat si acolo.

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                  Asa am zis si eu la inceput dar in realitate da foarte bine cu el !!
                  Am vazut si eu loganu alb o data prin cluj si chiar dadea bine eleronu ;)
                  ...de doi lei :p

Comment

• subaru style.........E misto rau de tot ,
                    sigpic
                    astra h 1,7 cdTI

Comment

• Arata prea bine , serios , bravo GGD87.

Comment

• Da nu pret si modificarile de la interior nu vrea nimeni sa le dezvaluie?

Comment

• Arata beton..Da` nu`s modificate in Photoshop?Eu nu vad manerele de la usi
                          Cumpar volan de Duster

Comment

• S-a intrebat si mai sus cum se deschid usile

Comment

• Arata demential . Felicitari ! E cel mai frumos logan pe care l-am vazut vreodata . La motor ai schimbat ceva ? Sau ai de gand ? Interior ceva ? Asteptam mai multe poze cand termini treaba inca o data felicitari ! E super
                              sigpic

Comment

• Pai usile se deschid din telecomanda presupun, si la motor din cate stiu are o remapare, filtrul de aer sport si o bara stabilizatoare intre amortizoare.
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google