Loganu meu! GGD-ul

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sunt sigur ca nu a uitat de unde a plecat.Pana la urma chiar daca a uitat e fix problema lui pentru ca a plecat pe banii lui nu ai vostrii. Cel mai probabil ca sa saturat de anumite lucruri ce le spune/a lumea pe forumuri. Pana la urma posteaza cand vrea el nu din obligatie pentru cineva, nu uitati asta niciodata!
    Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

    Comment


    • Fara suparare vgroza dar esti cam acid ,nu are rost sa porniti certuri...(doar pe forum ideea era toti suntem prieteni)

      Comment


      • Originally posted by Cezar View Post
        Aripa spate este dubioasa, nu au pastrat arcul de cerc.
        Are rotile mult prea mici in comparatie cu linia si gabaritul masinii.A vrut sa coboare foarte mult garda,dar a exagerat.
        LOGAN--> <--TOYOTA

        Comment


        • In primu rand va salut pe toti.
          Nu am uitat de unde am plecat, dar sincer nu am vrut sa ma postez. Intru, citesc, admir, dar atat. Aici totusi mi-am lasat topicul, daca va uitati pe 4T, nu mai am nici un topic cu masina. Ma gandeam sa-mi fac iar topic acolo,dar am ramas la stadiu de gandit. Am un gust amar din partea unora si din cauza asta am vrut sa ma retrag din postat.
          Va multumesc tuturor pentru aprecierile pe care le-ati facut vis-a-vis de masina. Mi-au zis multi ca arata urat masina, ca nu stiu ce nu le plac, ca nu le plac spoilerele,etc,etc. Nu ma intereseaza! Tot ceea ce ma intereseaza pe mine este sa-mi placa mie masina.
          Mi-au mai zis unii: " vezi ca te vorbeste ala de rau, zice ca nu stiu ce are masina ta"! Si ce? Daca vorteste de mine, inseamna ca il intereseaza persoana mea.
          Masina e facuta dupa gustul meu. Masina este functionala, merg cu ea pe strada, imi iau amenzi. A trebuit sa-mi vopsesc bara ca era sarita vopseaua de la pietricele. Nu am urcat masina pe platforma nici o data. Merg mai greu cu ea ca "traim in Romania", dar ma descurc. Asa e, merg pe bulevarde, pe strazile pe care le cunosc. Masina sta intr-o curte, unde strada e neasfaltata, dar merg incet,cu grija si nu lovesc.
          Dan, rotile sunt pe 18" . Deja masina e coborata incat aripile imi ating rotile, Pe 19" daca pun nu cred ca o mai misc.
          O sa-i pun si distantieri pe spate sa aduc rotile la linie cu aripa, am asteptat ca atunci cand am coborat-o ma gandeam ca o sa intre sub aripa roata. Distanta e mult prea mica,am masurat sa-mi fac distantieri si imi trebuie 8mm.
          Depinde si unghiul de unde privesti. Sunt unghiuri in care zici ca e o distanta de cativa cm.
          Mai atasez niste poze mai noi!

          Va salut si bafta tuturor.
          Attached Files
          http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
          : 0722.526.317 0765.488.804

          Comment


          • Ai investit mult.Imi place.Bravo.E de admirat ceea ce ai facut.Si mai ales ai grija de ea,e frumos intretinuta.Felicitari!
            PS:am admirat-o si la Romexpo.
            sigpic

            Comment


            • ggd angels-urile ce marca sunt ?
              am ramas surprins cand am vazut ca ai pastrat inele de la aerisiri arginti . spoilerele fata/spate au fost facute cu fibra de sticla pe barele originale ?
              app ce faci cand masina e la expozitie gen mall etc ? cu ce mergi ? )
              From Miami 2 Ibiza
              Voucher
              http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

              Comment


              • mie unu chiar imi place... nu am nimic de comentat ,stiu ca sa muncit mult , cred ca sa pus si suflet... si sant convins ca multi dintre noi ar vrea sa o aibe...
                ggd.ule iti doresc bafta si ai grija de ia,ca este pacat
                stii tu... HZP ;)

                sigpic

                Comment


                • Frumoasa masina! N-am ce zice!

                  Comment


                  • frumoasa masina ! Felicitari !

                    Ne zici si noua cum deschizi portierele..din interior si din exterior ?D

                    Comment


                    • sal...foarte foarte frumosa masina....unul dintre cele mai frumose loganuri care exista in romania...celor care nu le place masina...inseamna ca nu stiu ce e ala tuning....!sal

                      Comment


                      • @dany_6900: usile sunt facute de un prieten electrician, nu stiu cum, dar se deschid pe butoanele de pe cheie, be butonul de descuiat masina se deschide usa din dreapta, pe butonul de incuiat se deschide usa soferului. Din interior deschid tot de pe butonul de inchis/ deschis, tot la fel ca si pe cheie.
                        S-a anulat functia de incuiat/ descuiat, masina nemaiavand manere si butoanele de la usi.
                        @SanduGolanu: Nu ca ma laud, dar masina asta reprezinta foarte mult pt mine si am muncit foarte mult pt ea si la ea. Am avut nopti cand nu ajungeam acasa ca sa termin ce am de facut la masina. Munca depusa si satisfactia sunt mai presus decat banii investiti.
                        @sKyb0y: angelurile sunt ale farurilor, doar mi-a schimbat Dany Zexstar ledurile. Doar aeratoarele au ramas ca manere nu mai am. Le-am lasat asa , pt ca sunt si cercurile de la ceasuri gri si am zis ca dau bine.
                        Cand e masina la expozitie stau cu ea! Daca trebuie sa plec, in Bucuresti, mai am o masina, o Toyota Avensis (B-85-GGD) cu care merg zi de zi iar cand sunt in alt oras, ma orientez, ori merg cu un prieten ori nu plec.
                        http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                        : 0722.526.317 0765.488.804

                        Comment


                        • poate iti faci timp sa vi si pe la intalniri...

                          Comment


                          • Dany, te urmaresc de foarte mult timp, chiar de cind ai avut body chitu vechi, imi place la nebunie loganul tau, esti un exemplu in materie de tuning. ti-am admirat-o live la romexpo, si-ti marturisesc asta pentru ca imi doream foarte mult sa o vad. de cum am intrat in salon am intrebat :unde e GGD-ul vreau s-o vad.....RESPECT MAXIM-cel mai frumos logan din toate timpurile.....FENOMENAL.....
                            "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

                            Comment


                            • Subscriu si eu la ce a spus emy,cea m-ai adevarata in materie de tuning profesionist,succes in planurile viitoare.

                              Comment


                              • Abia dupa ce initiatorul topicului a postat dupa atata vreme, ma pot da linistit cu parerea. Parca mai ieri aveai plasa in bara originala, stopurile rosii (parca), si autocolantul acela rosu pe partea inferioara a portbagajului + fugareala de rigoare pe Cetatea Veche + Lamotesti (prin 2005-2006)... si totusi cum a ajuns masina asta.. . Imi place foarte mult cum arata in momentul de fata, niciodata nu mi-a placut cum arata cu body-kitul vechi, cred ca era de la Carzone daca ma orientez strict dupa spoilerul fata, vorbeam si cu Razvan ala mai mic, sigur il stii, mereu ii placea masina ta, si eu ca nu-mi placeau barile. Masina nu are nicio tiganie, parerea mea, la cum arata acum, insa interiorul nu-mi place la fel de mult precum cel pe care il aveai inainte, mai ales volanul, e chestie de gusturi, pe mine nu ma deranjeaza. Te-am vazut acum cateva zile cu Avensisu' dinspre contrasens, intrasesi pe Lamotesti dinspre Brancoveanu , abia urcasesi dealu' ala de asfalt, nu cred ca poti merge acolo cu Loganul. O sa te flashuiesc daca te mai vad prin zona, Loganul nu l-am mai vazut de mult timp prin zona, nu cred ca mai circuli asa des, decat expozitii si-atat.
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google