Originally posted by laur_cos
View Post
AG 30 ROC My Ride :)
Collapse
X
-
-
Habar n-am cum ii zice, era un supermarket acolo, e in renovari. Scuze ca te intreb: Esti cumva nebun? Ai 24 000km cu un ulei DaciaOil? Fuga repede la un service si schimba-l, te joci cu focul. Pai si din caza filtrului de aer, nu mai merge rotund. Aici chiar ai intrecut orice limita, dacia si-a permis in teste sa lase un 16v fara sa-i schimbe uleiul vreo 20 000, deja poti sa suni la ei sa le zici ca ai doborat un record
Comment
-
Originally posted by laur_cos View PostHabar n-am cum ii zice, era un supermarket acolo, e in renovari. Scuze ca te intreb: Esti cumva nebun? Ai 24 000km cu un ulei DaciaOil? Fuga repede la un service si schimba-l, te joci cu focul. Pai si din caza filtrului de aer, nu mai merge rotund. Aici chiar ai intrecut orice limita, dacia si-a permis in teste sa lase un 16v fara sa-i schimbe uleiul vreo 20 000, deja poti sa suni la ei sa le zici ca ai doborat un record
Comment
-
Originally posted by KaTaLyn View PostFrumos golan ai Maniak.....ce varianta e?.....sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km cu el fara incidente....
Comment
-
Achizitii noi mici "chestiutze" cum le numesc eu Presuri cromate imitatie aluminiu, Huse scane fatza cu masaj, Boxe sony Xplod fatza duminica la intalnire le veti vedea
Comment
-
Apropo am boxele originale Blaupunkt fatza spate toate de vanzare cine e interesat sa imi de-a un PM
Comment
-
Originally posted by Maniak18 View PostAchizitii noi mici "chestiutze" cum le numesc eu Presuri cromate imitatie aluminiu, Huse scane fatza cu masaj, Boxe sony Xplod fatza duminica la intalnire le veti vedeasigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by KaTaLyn View Postdeabia astept sa vedem cu ce ne impresionezi la intalnire....
Comment
-
Vineri imi pun si eu Ploape si Stripping ca la prestige de abia astept tot Duminica puteti vedea la intalnire
Comment
-
-
Am pus Stripping Prestige de la adytt 10q adytt urmeaza ploapele diseara
Comment
-
Golanu' prinde forme
Ploapele le-am pus arata mai bine acuma Am fost la prima intalnire a loganistilor in mioveni duminica acuma sunt si stickerit fac parte din club 10x guys. Mai urmeaza cateva modificari mici vor urma poze
Comment
Comment