My Ride AG 89 BMA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• arata super bine cu grila si cu bad boy frumoasa masina
    sigpic

Comment

• Merci de raspuns Al3x , am vorbit si eu cu Stresu` acum 2 saptamani de capota si mi-a zis acelasi pret , eram curios daca asa ia la toata lumea
      Be The One , Not Anyone !

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
        e din fibra sau tabla ?
        e din fibra facuta;)

Originally posted by 94DYN View Post
        Salutare , frumoasa masina ta , o vad des prin oras , zi-mi si mie te rog cat ti-a cerut Stresu` pentru capota ?
        Vopsesti toata capota sau doar jos unde ti-a prelungit ?
        ms ...si yo te-am vazut de cateva ori,cred....raspuns ti-a dat Al3x... ;)

Originally posted by CRISTYpuff View Post
        Era mai frumoasa cand ai luat-o )))))))) :P . Hai si cu folia aia pe fata)
        cu siguranta era mai frumoasa atunci dar nu pt mine...pt oameni seriosi cu familii... ;)) cu folia e greu ca nu prea imi place....poate vreodata...

Originally posted by bGy View Post
        arata super bine cu grila si cu bad boy frumoasa masina

ms frumos...facem si noi ce putem sa le schimbam aspectul cat mai mult si cat mai frumos ;)
        Last edited by alexutzu1; 28 July 2012, 11:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cu siguranta m-ai vazut , ne petrecem pe Bulevardul Dacia
          Astept sa vad cum iese vopsita pentru ca vreau sa o fac si eu pe a mea cand vin de la mare .

Comment

• mai dureaza cu vopsitul pt ca e foarte mare aglomeratie la service unde vreau sa o vopsesc,pe 6 august s-ar putea sa o fac...

Comment

• Eu ma gandeam sa nu o mai vopsesc dupa ce o prelungesc , as vrea sa colantez toata capota cu colant carbon negru sau gri , nu stiu ce sa fac pana la urma ...

Comment

• nu e bn pt ca s-ar putea sa se vada pt ca acolo nu e finisiata si colantul prinde formele capotei...cel mai bn e sa o vospesti ca sa-i scoata liniile cum trebuie...si apoi daca iti place colantata o poti face si pasta ;)

Comment

• my car

o mica plimbare ieri...
                  Attached Files

Comment

• my car

gata si vopsitul...intr-un final mi-a iesit cum vroiam
                    cateva poze facute mai in graba asa
                    Attached Files

Comment

• salut! unde ai facut prelungirea de capota si cam cat a costat daca se poate spune? Super arata masinutza ta, BAFTA in continuare.

scz nu am fost atent, scrie mai sus cat a costat capota. stima
                      Last edited by Marius_10; 2 September 2012, 20:06. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• ai vopsit toata capota?

Comment

• scz baieti ca nu am raspuns,dar nu am mai intrat ca nu prea mai e timp ;))
                          da capota e vopsita total!

de o saptamana mi-am achizitionat un set de discuri frana + placute originale Dacia si suplimentar un set amortizoare scurtate 3 cm si intarite 40%
                          multumit pe deplin de frane acum ...suspensia se comporta bine doar ca e un pic prea tare pt drumurile din Arges dar ma invat eu cu ea ;))

Comment

• de unde ai luat amortizoarele scurtate si intarite? sunt noi sau sunt cele de pe masina modificate? la ce pret? sunt si eu interesat!

Comment

• my ride

Originally posted by jenu View Post
                              de unde ai luat amortizoarele scurtate si intarite? sunt noi sau sunt cele de pe masina modificate? la ce pret? sunt si eu interesat!
                              nu sunt noi si nu sunt nici cele de pe masina,sunt alte amortizoare reconditionate luate de la cineva de la Bucuresti care se ocupa cu asa ceva... 400 lei toate 4 + transportul

Comment

• Spune-mi te rog ce roti ai, dimensiunile ma intereseaza.
                                Cumpar volan de Duster

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google