ms frumos,si tie la fel ;)
My Ride AG 89 BMA
Collapse
X
-
baieti am si eu o mare nelamurire si vreau cateva pareri de la voi!
mi-am cumparat zilele trecute un set de praguri si coltare fata-spate...si sunt foarte nedumerit daca sa le pun sau nu ...ce ziceti ar da bine,primu pas de a le cumpara l-am facut ,mai fac si cel de-al doilea pas...sa le pun pe masina sau renunt?
Comment
-
depinde care e e starea carosabilului in mioveni. eu sincer as renunta, mai ales in bucuresti unde sunt diverse gropi si uneori o mai urci cu 2 roti pe trotuar. chiar si la parcarea in bradulet lovesti cu ele. in special daca mai ai si masina cu arcuri sport... cam nasol
Comment
-
my ride....
ce ziceti: sa mai tai o spira din arcuri si cu anvelope195/50 sau 195/45 + telescoape scurtate si intarite un pic...sau sa pun pragurile+coltarele fata/spate si anvelope 205/50 si nu mai tai din arcuri...am si vreo 2 poze facute de Al3x (MCA) pe calculator dar nu le pot pune nu stiu de ce...poate ma ajuta el ;)
vreau pareri.
va multumesc.
Comment
-
Sti vorba aia...mai taie din ele dale d..cu!!
Jos cu spira aia ca sunt prea multeAttached Files
Comment
-
io zic sa tai din arcuri..io am pus bari si praguri si lasata jos si am REfacut la praguri si bari de mi-au iesit pe nas..
plus ca masina o da in logan cup si ar fi pacat sa o incarci cu praguri si bare..fa-o sa stea bine pe drum si balanaa!!!!
mult spor la ce ti-ai propussigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
eu zic sa tai si apoi sa vii sa ne spui si noua cum e ca sa nu mai facem prostia astain poze am vazut-o destul de joasa. ce vrei sa-i faci?! daca o faci ca in pozele VT postate de colegul o sa trebuiasca sa umbli la aripi pt ca o sa frece. si fara coltare si praguri dar lasata mai mult n-o sa refaci praguri si bari cum spune nairod, ci o sa refaci bai de ulei si cutii de viteze.
Comment
-
ea e destul de joasa cu H&R pt drumurile noastre consider eu...dar asi vrea mai joasa,aproape la fel cum e in acele 2 poze;in aripi nu are cum sa-mi atinga pt ca nu las anvelopele care le am acum (195/55 R16) o sa-mi pun 195/50 R16 sau 195/45 R16 si pe viitor scurtez si intaresc si telescoapele...cam asta ar fi planul,dar sun foarte nedumerit.Last edited by alexutzu1; 28 December 2011, 22:42.
Comment
-
Originally posted by alexutzu1 View Postea e destul de joasa cu H&R pt drumurile noastre consider eu...dar asi vrea mai joasa,aproape la fel cum e in acele 2 poze;in aripi nu are cum sa-mi atinga pt ca nu las anvelopele care le am acum (195/55 R16) o sa-mi pun 195/50 R16 sau 195/45 R16 si pe viitor scurtez si intaresc si telescoapele...cam asta ar fi planul,dar sun foarte nedumerit.
Comment
Comment