My Ride AG 89 BMA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ms frumos,si tie la fel ;)

Comment

frumoasa ... bafta si sa ai grija de ea

Comment

baieti am si eu o mare nelamurire si vreau cateva pareri de la voi!
        mi-am cumparat zilele trecute un set de praguri si coltare fata-spate...si sunt foarte nedumerit daca sa le pun sau nu ...ce ziceti ar da bine,primu pas de a le cumpara l-am facut ,mai fac si cel de-al doilea pas...sa le pun pe masina sau renunt?

Comment

depinde care e e starea carosabilului in mioveni. eu sincer as renunta, mai ales in bucuresti unde sunt diverse gropi si uneori o mai urci cu 2 roti pe trotuar. chiar si la parcarea in bradulet lovesti cu ele. in special daca mai ai si masina cu arcuri sport... cam nasol

Comment

Eu zic sa le pui. O sa arate foarte bine, daca e vorba de cele de la Pilot
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

my ride....

ce ziceti: sa mai tai o spira din arcuri si cu anvelope195/50 sau 195/45 + telescoape scurtate si intarite un pic...sau sa pun pragurile+coltarele fata/spate si anvelope 205/50 si nu mai tai din arcuri...am si vreo 2 poze facute de Al3x (MCA) pe calculator dar nu le pot pune nu stiu de ce...poate ma ajuta el ;)
              vreau pareri.
              va multumesc.

Comment

Sti vorba aia...mai taie din ele dale d..cu!!

Jos cu spira aia ca sunt prea multe
                Attached Files

Comment

Mai bine faci ceva si o lasi mai jos decat sa pui coltarele alea oribile. Masina arata foarte bine asa cum e acum
                  Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

io zic sa tai din arcuri..io am pus bari si praguri si lasata jos si am REfacut la praguri si bari de mi-au iesit pe nas..
                    plus ca masina o da in logan cup si ar fi pacat sa o incarci cu praguri si bare..fa-o sa stea bine pe drum si balanaa!!!!
                    mult spor la ce ti-ai propus
                    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

eu zic sa tai si apoi sa vii sa ne spui si noua cum e ca sa nu mai facem prostia asta in poze am vazut-o destul de joasa. ce vrei sa-i faci?! daca o faci ca in pozele VT postate de colegul o sa trebuiasca sa umbli la aripi pt ca o sa frece. si fara coltare si praguri dar lasata mai mult n-o sa refaci praguri si bari cum spune nairod, ci o sa refaci bai de ulei si cutii de viteze.

Comment

ea e destul de joasa cu H&R pt drumurile noastre consider eu...dar asi vrea mai joasa,aproape la fel cum e in acele 2 poze;in aripi nu are cum sa-mi atinga pt ca nu las anvelopele care le am acum (195/55 R16) o sa-mi pun 195/50 R16 sau 195/45 R16 si pe viitor scurtez si intaresc si telescoapele...cam asta ar fi planul,dar sun foarte nedumerit.
                        Last edited by alexutzu1; 28 December 2011, 22:42.

Comment

Nu m-am putut abtine si daca tot vrei mai jos...
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

e superba si din fata...ms chris-chris

Comment

Originally posted by alexutzu1 View Post
                              ea e destul de joasa cu H&R pt drumurile noastre consider eu...dar asi vrea mai joasa,aproape la fel cum e in acele 2 poze;in aripi nu are cum sa-mi atinga pt ca nu las anvelopele care le am acum (195/55 R16) o sa-mi pun 195/50 R16 sau 195/45 R16 si pe viitor scurtez si intaresc si telescoapele...cam asta ar fi planul,dar sun foarte nedumerit.
                              si crezi ca ar fi o mare difenta intre anvelope?! in raza e vorba de 1 cm. 195/55 inseamna talon de 10,725 cm iar 195/50 = talon de 9,75 cm. chiar mai putin de 1 cm. pe inaltimea totala a rotii inseamna ceva mai putin de 2 cm. fac pariu ca in bracaj total tot va freca. de fapt orice anvelope ai avea daca intra ca in poza su aripa, freaca. vazi ca low familia au "air ride" ca sa aibe masinile asa joase. si in general cand merg cu ele le ridica.

Comment

nu o sa intre sub aripi delok rotile.in poze eu am vrut sa vad doar cum ar veni cu o spira taiata,am facut abstractie de roti pt ca am talonul mare .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google