Golanasul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Golanasul Meu

Am si eu un LOGAN 1.4 si nu mai stiu ce sa fac
    am 5000 km, l-am rodat cum scrie la carte
    si ma fac de `minune` pe sosele!!!
    mai nou imi dau lectii cei cu hodoroagele de dacii de prin 90-91

Pai si cam ce probleme ai ?
    vroiai sa fi miez in trafic ? sa lasi impresi mama cum se duce loganu lu ala
    sigpic

Comment

Pune si u niste poze cu masina..sa dam niste pareri despre cum arata;))

Comment

Dupa ce a zis el, eu inteleg ca nu ii fuge nu are cum sa iti dea clasa cei cu daciile din 90-91 inseamna ca ai probleme la motor spune si tu simptomele mai clar care sunt sa ne dam si noi cu parerea
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Altul care isi ia 1,4 MPI si se crede in Ferrari. Pai daca vroiai putere iti luai 1,6 16v, te mai si miri ca merge prost.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
            Altul care isi ia 1,4 MPI si se crede in Ferrari. Pai daca vroiai putere iti luai 1,6 16v, te mai si miri ca merge prost.
            si ii dadeai andrei u diferenta de bani ca sa-si ia un 1.6 16v, omul atata a avut asta a luat, si el poate mere mai lent nu e agresiv la volan......si chestia cu daciile din 90'-91'....au fost si sunt bune si acuma la momentul acual la orice....eu unul am o dacia din 1988 (a lu taticu) si credema ca nu imi statea loganuri de 1.4 in fata ...
            sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Pai @Calenus daciile alea te depasesc pentru ca mergi tu incet.daca ai merge cu 150 la ora nu cred ca te-ar mai depasi orice dacie.

Comment

mai fratilor, eu mergeam linistit el m-a depasit pe dreapta apoi s-a `jucat` cu franele in fata mea!
                am incercat sa-l depasesc dar nu am avut ce...
                am fost azi cu golanul in service si nu mi-au gasit nimic
                era sa uit 45kw=55kw?????
                greutatea aproximativ aceeasi

Comment

Nu cred ca se poate asa ceva ... decat daca ai probleme la motor ... sau poate era " daciuta aia din 91" modificata la motor.
                  Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

nu stiu, dar m-am gandit seios sa-mi fac remapare
                    apropos stie careva pe cineva in zona alba iulia care face la un pret rezonabil?

Comment

Hai mai fii serios .. poate erai in a 5-a cu 70 clar ca nu tragea cine stie ce
                      la faza aia i dadeam a 3-a zbura la 100 dupa care a 4-a si asa mai departe
                      nu are cum .. invata sa sofezi scuza-ma dar nu moare
                      p.s nu-s eu sofer profesionist sunt incepator ...dar nu are cum
                      poate esti si tu unu care face caterinca...
                      Its just a car ...

Comment

????

Si ce ati fi vrut mai?! Sa-i dau 5000 de ture ca sa trec de el????
                        eu ma asteptam ca 75 de cai sa ma ajute mai mul ca 50
                        si inca ceva---nu vreau sa descreditez dacia logan!!! Daca vroiam spuneam ca am un bmw si i-am dat lectii unui golanas!!!
                        am pus o intrebare crezand ca am probleme cu ea...
                        nu am gasit pe nimeni sa faca remapare si nici filtru sport clio nu am gasit,
                        in rest scuze daca am deranjat

Comment

Asta suna fix ca tipu care zicea ca la facut unu cu un matiz sincer nu vad cum sa te faca aia cu dacile din 90-91 , nu ai ferarri dar totusi
                          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Dupa parerea mea masina isi da cu adevarat drumu du pa vreo 10 000km.
                            Nush ce sa zic, poate nu esti obisnuit cu masina, mai exact sa scoti tot ce se poate din ea din ea.
                            Mai da si cate un 5000-6000 de ture fara frica si in prima etapa incearca o benzina mai buna (ex: CARERA100)

Daca mergi in treapta a 4-a cu 50km/h si te ntrece o dacie si vrei sa ii areti cine ii sefu ) dai a 2-a si o duci pana in 80km/h si pe urma ii dai a 3-a pana pe la 120km/h

PS: adevaru e ca daca e incarcata (5 pers plus bagaje) e cam puturoasa da dupa ce o descarci e racheta (cel putin asa imi da mie impresia)
                            ...de doi lei :p

Comment

Problema e la omuletu de pe scaun domnilor, auzi tu da ce vroiai sa-i dea 5000 de ture.
                              doooooh.
                              invata sa ceri si sa iei ce-ti poate oferi o masina apoi vino si spune ca e slaba, auzi si te mai duci si in service.
                              cat despre tampitu ala care frana in fata ta...daca nu reuseam sa-l depasesc il bagam in sant, putin daca-i agatai curu il bagai ori in sant ori pe contrasens sa se sature, indivizii astia merita sa conduca un scaun cu rotine...pardon cu rotile...nu masini

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google